Alltså kommer ni ihåg Henrik Rasmusson? Det där skämtet till åklagare som åtalade en kille för att ha postat oskyddade länkar till några hockeymatcher? Åklagaren som är en fin liten knähund till upphovsrättsindustrin? Just han ja.

Nu är fjanten ute i media och hotar lite förtäckt om att nu, med tanke på The Piratebay-rättegångens utfall, så är det nog så att fler åklagare ska yrka på fängelsestraff. Uj! Vi kissar nästan på oss. Resten av knähundarna i rätten avslutar med:


"I domen skriver rätten att fildelning har blivit ett allvarligt samhällsproblem och att det ska påverka valet av påföljd."

Fildelning är hur lagligt som helst. Ett samhällsproblem är dessutom något som är ett problem för SAMHÄLLET och inte för några få bakåtsträvande företag som inte förstår ny teknik. Att rätten skriver så bevisar bara att dessa fossiler inte har speciellt mycket hjärna. Jag brukar kalla det för att äga sig själv.

Propagande är tröttande och leder - i mitt fall - till ännu mer fildelning. Just nu tankar jag gamla spel till Mac (spel som dessutom inte GÅR att köpa) och helgens ranson av filmer är klar om några minuter.

Mitt värsta fildelningminne? Tja, när jag av någon anledning råkade ladda hem en svensk film vid namn "Apan" och brände femton minuter av mitt liv på att snabbspola igenom den. Än idag ryser jag när jag tänker på det.

Skriv en kommentar

Det som blivit ett "allvarligt samhällsproblem" är det svenska rättssystem.

"fildelning har blivit ett allvarligt samhällsproblem" Vafan har tattaren rökt PCP? Fildelning är ffs hur jävla lagligt som helst. Ungefär som att säga att bilkörning är olagligt.....

Ta mig härifrån, vi är på väg mot idiocracy!!! -.-

Pezster 
· Svar till Vegetal

Eller hur! ARGH!

Pezster 
· Svar till Vegetal

"tattaren"... hahahahaha... bra ord.

En sån jävla idioooooooooooooot!!!!

Pezster 
· Svar till Mobwoof

Precis... någonstans finns det en skola som spottar ut idioter... den måste vi hitta och förgöra. ;)

Det är fler åklagare som går USAs ärenden. Marianne Ny tex.
www.crikey.com.au/2010/12/02/when-it-comes-to-assange-r-pe-case-the-swedes-are-making-it-up-as-they-go-along/
Assange ska arresteras och hållas incommunicado enligt arresteringsordern hos interpol . dvs inte få prata med någon advokat eller ha advokat med sig eller annan person. Undrar om han ska råka dö? eller skickas direkt till USA,

wikileaks

US may use Sweden to extradite Assange: Lawyer www.reuters.com/article/idUSTRE6B24FY20101203

har du sett six string samurai? annars rekommenderar jag den till tanklistan.

snubbar med gitarr som ska bli the king och spöar varandra. blir inte bättre.

Kommentera