Det är väldigt mycket "anklagelserna mot Assange", "Assange gripen" och blablabla osvosvosv i medierna. Visst, men det var en massa turer runt själva händelsen från början... först anmäldes det, sedan lades det ned... sedan togs det upp igen... varför?

Anna Ardin, politisk sekreterare för Socialdemokratiska Broderskapsrörelsen (hmm... allting med ordet broder i låter religiöst och konstigt), är den som anklagat Julian Assange för våldtäkt.

Från the Guardian:

"One of two women involved told Aftonbladet in an interview published today that she had never intended Assange to be charged with rape. She was quoted as saying: "It is quite wrong that we were afraid of him. He is not violent and I do not feel threatened by him."

Speaking anonymously, she said each had had voluntary relations with Assange: "The responsibility for what happened to me and the other girl lies with a man who had attitude problems with women."

Sources close to the woman said that issues arose during the relationships about Assange's willingness to use condoms."

Det här har lett till en internationell lysning? Andra källor verkar tyda på att kvinnorna, när de fått reda på att Assange har kört dubbelt, ville att Assange skulle testa sig för könsjukdomar efter kondomtjafset, vilket han inte ville och det var en av anledningarna till anmälan. Med tanke på mitt tidigare inlägg om när en kille på Viking Line blev grovt misshandlad av några irländare och att utlämning då inte var aktuellt eftersom:

"Om vi skulle försöka hämta hem alla människor som begått brott som inte är tillräckligt allvarliga så skulle vi få väldigt mycket att göra.

Att begära dem utlämnade ser han inte som ett realistiskt alternativ.

– Så går det inte till. Sådant där håller vi på med när det är allvarliga brott - som mord."

Nu inser även en tam hamster att det försigår något konstigt när Assange, misstänkt för... öh... inte våldtäkt (som det BASUNERAS ut i hela världen)... utan ofredande... Assange blir till och med uppsatt på Interpols "Most Wanted"-lista. Varför är det ingen journalist som ifrågasätter det? När åklagarna i ett tidigare uttalande sagt att så gör man bara i allvarliga fall? Proportioner, någon? Kan ni, era cornflakespaketsjournalister, för några minuter sluta klippa & klistra från nyhetsbyråerna faktiskt tänka lite själva?

Hon har även försökt ta bort sina tidigare twittermeddelanden etc från nätet. Det kan ni läsa mer om här. Har själv kollat runt och det verkar stämma. Dagen EFTER den påstådda våldtäkten skriver Anna Ardin så här på sin Twitter:


 

Öh... dagen efter hon har blivit våldtagen så verkar det som om hon sitter och chillar med Wikifolket och bara njuter av livet. När anmälan är inlämnad så börjar hon städa bort sina kommentarer från nätet och stänger sin blogg? Det där är så skumt att det är löjligt.

 

På en presskonferens kan man se vid 9:40 se Anna Ardin springa runt med en mikrofon och en annan (kvinna 2) sitta med en rosa tröja längst fram till höger i publiken. Det är alltså dessa kvinnor som det här handlar om.

 

Nu sitter Assange häktad i England och inväntar utlämning till Sverige. Det är inte ens säkert att det blir åtal med tanke på att allting först lades ned, tog upp igen av Marianne Ny under tvivelaktiga grunder (vilket utländsk press påpekade) samt att ny fakta kommit fram. Ändå skriver alla journalister att det är självklart att han kommer utlämnas... jag själv är inte så säker på det.

 

 

 

Sverige blir mer och mer idiotförklarat efterhand som mer information som kommer fram. Utländska advokater säger dessutom att det är svårt att veta om man blivit våldtagen som svensk i Sverige om man inte är är utbildad i juridik. Nice.

 

AB - AB - AB - SvD - DN - DN - DN - Exp - Exp - DN - DNSvD - 1 -

Skriv en kommentar

Jag vet inte mycket om det hela, fast jag har hittat en väldigt bra Timeline förklaring på youtube. Jag gillar inte Glen Beck men i detta fall är det mycket intressant ang vem gjorde vad med vem och när ; )

www.youtube.com/watch?v=WQUYfSo1i2E&feature=player_embedded#!

Beck: ”I don’t support this guy. I don’t support what he’s doing. But I’m really torn on this story.

He is exposing the fact that our gov... Visa hela »

Väldigt intressant, mer sånt!

Jamen... Fattar du inte... det är en trekant dom sedan inte kan stå för?

OK, sorry. Det var inte som jag skrev nyss inser jag när jag läste alla länkar (även om det hade varit kul).
Men två stycken hämdlystna kvinnor verkar det iaf vara...
Jag undrar vad som kretsar i deras hjärnor just nu.

Nu har han lärt sen en läxa den där Julian. Det är piece of cake att mucka med USA, än att hamna i klorna hos de svenska feministerna. Där inräknat Claes Borgström !

Pezster 
· Svar till bloggare på icedaniel.se

En annan läxa han förhoppningsvis han har lärt sig är att det är generellt sätt en väldigt dum idé att stoppa snoppen i religiösa kvinnor. Det är att be om trubbel.

Reflektion: Att stoppa snoppen i någon kvinna är en risk (och i män, om man nu gör det (kanske större :-) ) <- parentes inuti parentes, kan man ha det? :-) ).
Men man gör det ändå... och dom flesta som gillar en låter en faktiskt en göra det... men kan dom reklamera det sedan? eller?

Vilket jävla lol-land vi bor i, ärligt jag skäms så jävla hårt. Kommer säga som Bill Maher när Bush var president.
-Im Swiss! som f.ö kan ses här ersätt USA med Sverige och likheterna är inte så stora ;)

Se hela "Im swiss" nedan :)
video.google.com/videoplay?docid=-6828495659083788269#

www.hark.com/clips/jlwvththcp-i-am-swiss

Så guld :D

Mad Maynard: "I've just about had enough of you fuckin' Ities!"
Swiss Guard: "But I am Swiss."
Mad Maynard: "Them too!"

Pezster 
· Svar till paqe

Hahahahaha

Pezster 
· Svar till miranda

Bra läsning det där. Jag har alltid gillat Dilbert och det är kul (men inte överraskande) att se att tecknaren själv verkar up-to-date med världen.

Kommentera