Med tanke på all fucking jävla snö överallt är jag fan imponerad över alla idioter på cykel. Vid en korsning är det en cyklist som ska till höger. Han vacklar till, slirar lite och - hopp! - gör världens vurpa och landar i snöblasket på gatan. Mycket roligt måste jag erkänna. Skadeglädjen är komplett där jag skrattar åt fjanten.

Jag kör fram, vevar ned rutan och säger till honom:

"Du... om du nu är så jävla dum att du ska cykla i trafiken när det är sånt här väder så vill jag du ska veta att jag inte kommer ha dåligt samvete om du vobblar och hamnar under mina däck någon gång i framtiden."

"AJ! Jag slog mig faktiskt här!"

"Bra. Då kanske du lärde dig något."

Vroooom!

Verkligen! Varför cyklar folk när det är fett med snö och is på gatorna? Är de idioter? Är det någon del av dem som faktiskt förstår att det är en riktigt jävla dålig idé? 

Lämna cykeln hemma!!!

Skriv en kommentar

haha, så hemskt..
i pity the fool!

Verkar som du totalt missat att vi lever i en alltför säker tillvaro, detta med att slira runt på cykel i blixthalka och snö mitt i trafikrusningen är en del av att bejaka sin egen dödslängtan.
Finns massor med exempel på liknande saker, bergsklättrare, fallskärmshoppare, de som öppnar dörrarna när mellandagsrean startar, de som söker jobb som presssekreterare åt Sverigedemokraterna, sitter i kundtjänst fö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Mikael

Ah... så kanske det är. ;)

Ey, har du sett Laserturken appen till iphone?

det blir massa nya sjuka citat och så klipper man in sig själv så att man blir laserturken, fast med hans röst då. grymt ju!

Å man kan få den gratis om man bloggar om den.
<3

www.youtube.com/watch?v=ZfovwJiUuSA

Pezster 
· Svar till lottisen

Desto mindre laserturk jag blir utsatt för desto lyckligare Pezster... ;)

jag tror det ger statuspoäng. Bra att skryta med vid fikapausen. Medelklassens svar på att ha den mest pyntade EPA-traktorn.

det är som offroad i innerstan, den ultimata utmaningen på hemmaplan.

Mäh, elakt:-)

Kommentera