Det där är fan en rolig rubrik. "Tvingades"... jag ser framför mig hur svenska turister med fulladdade midjeväskor, som med batongslag och tårgas motades in i flygplanet. In med er, era förbannade turistjävlar! NI SKA TILL EGYPTEN ERA JÄVLAR! Hahahaha... fast...

 

... så var det givetvis inte.

 

"Tvånget", i det här fallet, var alltså att de inte fick ett klart besked om att de skulle få pengarna tillbaks. Så, med "hotet" att biljetterna skulle bränna inne så stack svenskarna iväg till Egypten. Frivilligt. Ingen tvingade någon.

 

"Om vi inte ville förlora våra pengar så var vi tvungna att åka med, säger Emma Knutsson som landade i Marsa Alam i går.

Jag åkte ner med min pojkvän och vi var väldigt tveksamma. Vi valde att checka in som sista personer. Det känns självklart inte bra att åka till ett land som befinner sig i det här läget, säger Emma Knutsson från Vällingby i Stockholm."

 

Det kändes inte så bra att åka? Och ändå - av någon anledning - så gick ni ändå på planet? För att ni inte skulle bli av med pengarna? ARGH!!! Sedan har ni mage att ringa hem till media och dramakommentera om er självförvållade situation? Dumsnåla idioter.

 

Ni behöver inte komma hem. Men skicka gärna några dromedarer!

 

SvD - DN - AB - AB - AB - Exp -

Skriv en kommentar

Eller hur!

Och sen MÅSTE pappa staten flyga hem oss och gör han inte det så måste Reinfeldt avgå

*mutter*mutter*jävla boskap*

Pezster 
· Svar till cian

Hahahaha... jävla boskap är dagens ord.

Det är ju helt otroligt, man åker självmant till ett land där upplopp, plundring och utegångsförbud gäller ALLT för att man inte får tillbaka pengarna för sin "Sista minuten" som kostade vad? 2000 pix, och sen ha mage att ringa och gråt-runka inför aftonbladet.......
Now thats priceless!

Pezster 
· Svar till Vegetal

Precis. Man blir fan förbannad. ;)

Haha, ser framför mig hur barnbarnen kommer att få höra om den där semestern "du vet den där revolutionen i Egypten ? ... jag va där".

Pezster 
· Svar till Jay

Precis! Man måste se positivt på saker och ting! :D

Nästan så man önskar att dom råkar illa ut.

Eller nej förresten, stryk nästan. Säger som cian; jävla boskap!

Pezster 
· Svar till Alexandra

Hahahaha

Eller som efter Tsunamin.. vilken kakafoni! Seriöst, vem i helvete hade ens kunnat gissa att den skulle ske?

"Okej allihopa, protokoll 41:92 - tsunami på ANDRA FUCKING SIDAN JORDEN av en magnitud som närmar sig det löjliga. Vilken sagolik tur i oturen att detta är ett av dom scenarion vi har ansett som tämligen nära förestående hot och därmed har en vattentät plan för att lösa!"

Luspanka rådjurs... Visa hela »

Pezster 
· Svar till paqe

Ah... diplomati... DET hade varit något för oss det.

På dörren till kontoret kan vi ha den motsägelsefulla skylten "When Diplomacy Fails". Alltid skrämmer det bort någon.

paqes kommentarer gör mig aldrig besviken. Inte heller Pezs blogginlägg. Kanske finns hopp om mänskligheten. :)

Pezster 
· Svar till Alexandra

:D

Blir så less. Attityden verkar vara att INGET skall stå mellan idiot-svensken och dennes solsemester, må så vara krig, förstörelse eller apokalypsen.

Vilka puckon.

I bildtexten står det att bilden föreställer egyptiska militärer som har gripit tjuvar och blundare i Kairo. Jag kan avslöja att detta är direkt felaktig information menat att vilseleda svenska läsare. Bilden är tagen på Arlanda. Männen som ska föreställa egyptiska militärer är egentligen incheckningspersonal och de s.k. "tjuvarna" är vanliga svenska turister som har försökt stjäla resebolagens... Visa hela »

Kommentera