Sen lunch idag på jobb. Som alltid. Det gäller att undvika rusningen mellan 12-13 när alla är ute och ska fylla på med energi. Vi hittar till slut ett ställe som serverar husmanskost och jag har redan bestämt att jag ska ha deras hemmagjorda pyttipanna. Vi går in och sätter oss vid ett bord.

"Välkomna!" säger servitrisen och delar ut menyer. Jag tittar runt i lokalen, får syn på en annan servitris vid kassan och går bort till henne. Mumlar lite, pekar och får till slut en nick tillbaks. Jag kommer tillbaks och sätter mig vid bordet.

"Vad gjorde du?" undrade de vid bordet.

"Äsch... jag bara fixade en sak. Har ni bestämt er?" frågar jag. De nickar och jag viftar åt mig servitrisen jag pratade med. Hon kommer och vi beställer. Hon går efter det mot köket... den första servitrisen går fram till den andra och ser frågande ut. De pratar lite, den nya pekar på mig och den andra nickar och de återgår till sitt.

De andra tittar misstänksamt på mig. Jag tittar ut genom fönstret. Johan tittar på servitriserna sedan på mig...

"Det var möjligtvis inte så att du bytte ut vår första feta servitris mot den smala?" frågar en leende Johan mig med ett inslag av road förälder i rösten.

"Nej." svarar jag kort som en påkommen 5-åring.

"Jo, det var det visst det. Typiskt dig." säger Johan och dricker lite vatten. "Men jag blir lite nyfiken... exakt hur motiverade du det?"

"Jag har inte gjort något!" svarar jag, försöker se förnärmad ut medan jag brer en bit bröd.

Busted.


Skriv en kommentar

Men hallåå....... hur antitjockis kan man bli? ;)

Pezster 
· Svar till HotPantsGuuuuurl

Rätt mycket. Speciellt när det handlar om en FETT med tjock servitris som möblerar om alla stolarna med röven mellan turerna.

Hur fan ska jag kunna ha någon aptit då?

Det är en form av diskriminering du sysslar med. Hade den feta servitrisen kommit på ditt tilltag borde hon skicka DO på dig, så de stämt skiten ur dig. Du hade sen inte haft en krona kvar att käka ute för och således suttit med matlådan resten av året på jöbbet !

Pezster 
· Svar till bloggare på icedaniel.se

Hahahahaha... visst. Chansen för det är... öh... NOLL. Helt omöjligt.

Förresten är det ingen mer än jag... ja... öh... och min kollega... som vet den egentliga anledningen. ;)

@bloggare på bla bla bla:
Det går inte att bli diskriminerad på grund av utseende. Kolla på fallet med tjejen som hade acne...

Pezster 
· Svar till Candy

Ja, just det ja... hon hade jag med bytt ut...
Tack för infon förresten!

Tänk om du vaknar en dag, och inser att någon har injicerat en stor dos av sjukdomen tjockis i ditt blod. Hur skulle du känna dig då?

Pezster 
· Svar till Apan

Öh... OM det varit en sjukdom så hade motion varit botemedlet.
Nu är tjockhet ingen sjukdom så... irrelevant diskussion.

Det finns motgift mot sånt.
Det kallas "motion".

Pezster 
· Svar till JB

Precis. Fan, du är klok. Skål!

Apan
tja... om man vaknade en morgon och upptäckte att man var smällfet hel SÖRPRAJS så är det inte fetman utan en längre minneslucka man har att oroa sig över :D "vad i helvete har jag mer gjort de senaste 2 åren" liksom.

Ibland undrar jag om du är lycklig hahaha

Icedaniel: Vi lever inte i USA där folk kan stämma varandra i tid och otid. Tror för övrigt det är omöjligt att bli anmäld till DO som privatperson.

Ironin kom inte fram, eller?

Pezster 
· Svar till Apan

Nope. Du får anstränga dig hårdare nästa gång helt enkelt...
;)

men hallå! är det ingen som är nyfiken?! hur du bar dig åt?
e ju sjukt nyfiken :)

Pezster 
· Svar till miranda

Ok... helt rätt. Här kommer hur... öh... jag "motiverade" det hela. :D

Jag gick fram till den smala, såg ledsen ut och berättade att jag varit där en gång innan med några andra vänner... och att den fete (fast jag sa inte så) hade varit sjuuukt otrevlig mot sällskapet. Riktigt otrevlig. Så otrevligt att hela sällskapet betalade noten exakt på kronan. Då såg den smala lite orolig ut och sa s... Visa hela »

Du utökar din lista över incidenter som väntar på klarhet, har du fått ner dina poliskonfrontationer på papper än? du LOVADE faktiskt att berätta om det :D

Pezster 
· Svar till Vegetal

Den där kommer! Den kommer! :D

Svarade Miranda innan.

Ja, hur gjorde du? Sa du till servitris 2 att du blir upphetsad av "kraftiga" kvinnor och är rädd att du helt plötsligt får lust att röra servistris nr 1?

Pezster 
· Svar till Blogo

Jag svarade Miranda. Läs där. Det gäller att hålla sig borta från den egentliga anledningen. Så man inte blir "busted". ;)

Till icedanielbloggaren.... kikade in på hemsidan din. Vem är du att snacka om diskriminering av tjocka? www.icedaniel.se/ogonblick.html Jag hittade ett drös bilder på UNGA, smala flickor i lätt utmanande klädsel & poser. Var har du de tjocka tjejerna? Var har du medelålders-kvinnorna?

Jävla hycklare!

Pezster 
· Svar till Blogo

Precis. Dum som jag är så kollade jag in den där sidan. Skulle inte förvåna mig om några bilder är lite smygfotade. Verkar inte helt mentalt rätt på något sätt.

Alltså, trots att jag är trogen läsare och håller med dig om det mesta tycker jag att detta var lite över gränsen. Om du ljög och sa att hon gjorde ett skituselt jobb så lär det ju knappast ligga henne i fatet på jobbet i framtiden. Nog för att tjockisar har mycket att skylla sig själva för, men lite får man väl respektera dom iallafall. :/

Pezster 
· Svar till Björn

Jag är helt enkelt inte en bra människa när det kommer till vissa saker.

Kommentera