Läste en artikel på AB om en tjej som blivit nekad jobb pga av sina finnar. Det är ju givetvis synd om henne, för acne är ju inget roligt att ha i ansiktet när man är vuxen, men det är inte heller så kul att kolla på någon som har tillräckligt med kratrar i ansiktet för att göra Neil Armstrong nostalgisk.

En gång var jag på ett konditori med en kollega och när det blir vår tur så står en kvinna med världsrekord i finnar i kassan och frågar vad vi vill ha. Jag ville ha en vaniljbulle från början... men efter att ha stirrat in i det där ansiktet... med röda finnar med vita toppar på... så kändes den där vaniljbullen med krämig fyllning inte så jävla rätt längre. Jag gick ut illamående och utan bulle.

Så... nej. Vissa jobb ska man inte ha som megadrabbad av acne. Så är det bara.

"Ska inte jag kunna jobba som modell bara för jag har finnar?"

"Helt riktigt uppfattat."

Eller

"Ska jag inte kunna arbeta som flygvärdinna bara för att jag har ett ämnesomsättningsfel och 'råkar' vara tjock?"

"Helt riktigt uppfattat."

Eller

"Så bara för att jag är blind så ska jag inte kunna arbeta som körskollärare?"

"Helt riktigt uppfattat."

ÅÅååååh!

Dessutom läste jag den här och skrattade... inte åt att snygga människor är smartare men att de lyckats få in Anna fucking Anka i artikeln och kalla henne för snygg! Anna Anka är på sin höjd sjukligt smal... men snygg? Hon är för fan APFUL... och riktigt korkad.

AB -


Skriv en kommentar

Nu är du så där kategorisk och fördomsfull igen ;)

Pezster 
· Svar till Ulrika

Va?! JAG? ;)
Men, men... jag har ju rätt...

Läste också den notisen med att snygga människor har högre IQ och jag kunde inte koppla ihop henne med artikeln, kändes som artikelförfattaren körde ett practical joke på läsaren....
Ärligt Anna Anka hon är ffs varken snygg... än mindre Smart! Hon skulle t.o.m åka på pisk i TP av en lobotomerad och crackberoende sengångare.

Pezster 
· Svar till Vegetal

Vi får hoppas att det var ett practical joke... om inte... så vet vi att artikelförfattaren inte är smart... och därav antagligen även ful...

;)

det känns som att den här gamla godingen känns rätt just nu www.youtube.com/watch?v=TLkbh2Nw7ws

Stämmer ju iofs in på politiker.

Ja, Malin ser allt lite ut som någon som skulle intressera sig för politik. Fast dendär ultra-super-mega-avgrunds-fulheten som politiker utvecklar när dom får LÖN för sina brott har hon inte, då skulle hon knappt fastna på bild.

Ta UK:s förre premiärminister som exempel. Gordon gjorde inte mycket väsen av sig och skötte det politiska hyfsat. Men han hade mindre karisma som en disktrasa som någon torkat upp rå... Visa hela »

Pezster 
· Svar till paqe

Hahahahhahaha... sjukt bra klipp.

Kommentera