Vi människor har landat på månen, uppfunnit datorer, skjuter upp satelliter, har smartphones, Internet, fett bredband, kärnkraft och vi har mycket mer evil shit på gång. Men att se till att man har sina strumpor... ni vet... BÅDA TVÅ... det övergår mänsklighetens förmåga.

Var tar strumpor vägen? Varför vill inte strumpor vara tillsammans? Varför är det alltid så att EN strumpjävel får för sig att dra? Hur kommer det sig att jag, i en hel fucking hög med nytvättade strumpor inte kan hitta ett enda par som ser ut att höra ihop. Jag har världsrekord i antal nyanser av "nästan svart" på gång här hemma. Det är rena rama Twilight Zone.

Jag misstänker små transdimensionella maskhål i rum/tid-väven som kniper åt sig våra strumpor och flyttar dem till en annan plats i universum. Någonstans måste det finnas en planet där invånarna är förbannad trötta på alla singelstrumpor som regnar ned över dem. När invånarna som bor på den där planeten löser mysteriet om vem som kastar strumpor på dem kommer vi bli inblandade i vårt första intergalaktiska krig. Allt på grund av vår oförmåga att se till att strumporna håller ihop.


%/"&#€%strump/%##/€helvete(/#€&(#

 

Suck... jag tröttnade på att ta upp dem en och en och kolla om de passar ihop. Så jag tömde ut alla på golvet för att hitta ett par. Det hjälpte inte. De bara låg där... singelstrumporna... och skrattade på ett ont sätt åt mig.

 

Fuck 'em. Får se hur kul de har det i soprummet. Jag köper nya!

 

Skriv en kommentar

jag har gjort revolt mot strumporna. idag har jag en ljusgrå och en svart på mig. orka, liksom.

Pezster 
· Svar till Tinky

Det är rätt. Visa vem som är boss.

Haha, det är därför ALLA strumpor man äger är i samma färg, nyans och storlek :D

Har också gett upp. Skiter om det inte är samma nyans på båda. Efter en dag luktar de i alla fall lika illa:) Take that sock-fukkers!

Känner igen mig. Tips, det finns numera helt fina strumpor med en liten färgrand högst upp. Så även ifall de skulle bli i olika nyans så kan man alltid "tvinga" ihop de m.h.a. färgen. ;)

Skaffa strumpbyxor så har du löst problemet.

@JohnL: Den textila motsvarigheten till shotgun wedding?

Det är det moderna samhällets fel. Att skilja sig är helt normalt.

Sockers!

Gör om, gör rätt! se till att bara köpa likadana strumpor i fortsättningen!

Pezster 
· Svar till Minnia

Det är ju det jag gör... men de är ändå olika nyanser av svart...

jag hatar alla kläder såmm fins
alla kläder såmm jag ha på mig dåmm andra kläderna åxå
alla kläder såmm fins
hatar jag
så att jag fick låv att
klä av mej helt naken fis
från upp till tå
så har jag varit så ni i minst sänn jag va
liten bäbis tills nu och nu är jag 50 år
hur många år har jaf varitt naken fis= tåpp lä... Visa hela »

Kommentera