För imorgon börjar vargjakten. Skogarna kommer fyllas av män med potensproblem som ska ut och skjuta den fruktansvärt farliga vargen! Den där vargen dödar allting enligt jägarna. Den äter deras hundar, våldtar deras fruar, spränger deras bilar i luften och jägarförbundet har misstankar om att vargarna har kommit över några massförstörelsevapen och planerar en större aktion lagom till påsk. Tiden är knapp!

Vargarna måste dö innan de blir för många! För fan... tänk bara! Vi har nästan 200 vargar i Sverige! Det är helt sinnessjukt många vargar! Om hela Sveriges befolkning skulle bekämpa vargarna så skulle vi inte bli fler än 45.000 svenskar per varg! Vi är helt chanslösa! Jag menar... 45.000 klena svenskar mot en varg. Det klarar vi aldrig.


Hittade den här bland kommentarerna på AB

Ni ser vad snubben skriver! Samerna vet minsann! Enligt deras profetia kommer vargarna vara slutet för Sverige om inget görs! De kommer äta upp alla människor i hela Sverige! Vi måste kontakta samerna genast och fråga hur vi ska klara oss! Problemet slutar inte där... för som han skriver så äter köttätare även människor! Herregud! Problemet blev precis ännu större! Vi människor är ju köttätare? Vad är nästa steg!? Rovtjockisar som äter människor?! Paniiiiiik!!!

Suck... dessa idioter som förespråkar licensjakt på varg. Jag hoppas att det händer några olyckor på lördag. Hade varit roligt att läsa om en idiot med vapen som - helt kåt på att skjuta varg - skjuter en annan jaktkåt idiot med sitt vapen. Det skulle inte förvåna mig om den där jägaren poserar vid sin skjutne vän innan de ringer efter ambulans.

SvD - DN - AB - Exp - Exp -

Skriv en kommentar

Jag har klappat och gosat med vargarna på Kolmården.
De är jättesöta. Jag vill ha en.
Jag ska lära upp den till att äta jägare.

haha underbar läsning. mycket härligt som händer i det här landet

Både jägare och varg reglerar viltstammen, men konkurrerar egentligen inte. Vargen tar av naturliga skäl sjuka och svaga individer inom viltet, medan jägarna tar de största och friskaste. Gissa vad som blir kvar för kommande generationer av vilt ... Jägarna kallar sin variant för viltvård ...

Varg människoätare? En gammal seglivad myt ... En frisk varg håller sig borta från människan. "äter levande byte"... Visa hela »

Kan vi inte få inplanterat lite varg i de centrala parkerna i våra svenska städer?
Nära och bra så alla kan klappa dem och det skulle dessutom se till att vargarna uppskattades mera i och med at man kommer dem så nära...

Pezster 
· Svar till Erik Wall

Varför i parkerna!? I ett land som är så glesbefolkat som Sverige så utser jag Norrland till vargpark.

Ja tänk om man inte skulle skjuta vargen alls, utan låta dem föröka sig och föröka sig tills de är omkring 200 000 istället för 200. Vore det inte bra?
Hur stora revir tror ni att en varg har? Det är inte 20 kvadratmeter direkt..
Och ja, vargen äter upp ens djur och den är farlig. Men hur fan ska ni stadsbor kunna veta det när ni enbart ser vargen inom lås och bom på ett zoo?
Alla rovdjur är farliga... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Angel

Suck... Angel... för fan. Hur många människor har blivit skadade av en varg i det här landet? Någonsin? Tinky kommenterar ditt inlägg bäst. Min slutsats efter din kommentar, Tinkys kommentar på den är att den verkar vara bortkastat med rösträtt uppåt landet.

För… hur menade du nu med din sista mening? Hmmm?

Vargen är alltså hundens värsta fiende? EFTERSOM DE ÄR SLÄKT? Bra argum... Visa hela »

Erik: i parkerna? du menar där det finns asmycket vilt? då kan väl jägarna skita i att jaga i norrland och komma till storstadsparker för att jaga eftersom det tydligen är ypperliga marker att ha vilt. noll risk att hunden blir tagen av varg tom!

ööööhhhhhh tankevurpa. visst skulle folk åka dit och titta snarare är springa i skräck, om man där satte varg - och vargarna skulle dra därifrån fort som faen e... Visa hela »

Angel: vem fan har sagt att man öht inte ska skjuta varg, pucko? vad du presenterar är en retorisk sk "halmdocka" (slå upp begreppet om det är obekant).

1000 för stabil genetik. 200 är alldeles sjukt för lite och leder till inavel, där situationen är att man konstant måste importera varg för att slippa få redneckvargar med iq-regression och knäppa höfter.

att stadsbor vet noll om varg är sam... Visa hela »

Underbart! Jag läste en artikel för något år sedan på samma ämne, men där var det nationalister som dominerade kommentarsfältet och ansåg att man borde skjuta av hela vargstammen eftersom den inte längre var helsvensk... Haha!

Jag förespråkar allmän utdelning av lamor till vargrevirens bönder. Att ta med sig en lama på jakt och låta den vakta hunden förstår jag dock är något problematiskt, men vem vet - det kanske går att avla fram en jaktlama?

För övrigt är det löjligt att svensken är så förbannat rädd för vargen, som är tämligen harmlös i jämförelse med annat, men ingen bryr si... Visa hela »

Haha alltid lika kul att läsa om sånt här...vargarna å resten av alla vilda djur tycker ju alltid stadsmänniskor är så himla fina men direkt dom kommer i närheten av en storstad skall dom dödas uti det grövsta...så är det ju alltid

Pezster 
· Svar till skaggmuff

Pffft... var fan kommer du ifrån. Jag hade gladeligen haft lite vargar nära stan. Här plockar ägarna inte upp bajsen. Så om vargarna börjar äta deras hundar är det perfekt!

Hmm... vi måste importera mycket vargar känner jag spontant...

Kommentera