Vi fick en present här på jobb av ett företag vi har arbetat med. En spa-dag! Jippiiiii! Vår första metrosexuella trivselpresent. Örk. Vi tittade på presentkortet och hittade ord som "fingermassage", "hjortonbehandling" och "dekolletagemassage" (ursäktavaddå?).

Det blev en lite "awkward moment" där vi tittade på varandra och på våra personliga gåvobrev i guldiga kuvert. Undrade om han skämtade med oss. Nej, det kändes inte så. Vi bestämde oss helt enkelt för att le ansträngt och tacka för presenten.

"Ni kan gå dit tillsammans en eftermiddag! Ringer ni innan och bokar så kan ni sitta i samma rum tillsammans. Det blir en skön avkoppling för hela kontoret!" sa han och såg glad ut.

Jo. Visst. Det skulle kunna hända. Speciellt i en annan dimension.

Verkligen? Hjortronbehandling? Vad hände med att bara äta bären? Vem kom på att man ska smeta ut dem i ansiktet? Eller är det så att man ska ta med sina egna hjortron dit så de får massage? Går folk på sånt här? Och ännu viktigare... betalar fett med dyra pengar för det?

That's it! Jag ska fan öppna ett eget spa. Det är ju bara att dra till med behandlingar som "kikärtsslungad brännmanetsinpackning" och dra till med en tusenlapp för besväret. Så kan man lyssna på när kunden skriker av smärta och då påminna om att smärtan bara är "djupcirkulationen i de yttre hudlagren som föryngras" samtidigt som man skrattar lite för sig själv och räknar alla pengar man precis fått.

Förresten... är det någon som vill ha ett presentkort? Det är guldigt och innebär att du får mosade bär i ansiktet utan att behöva betala för det. Bra eller dåligt? Tja, det är upp till dig.



Skriv en kommentar

Haha, larvigt, men klassisk massage e ganska skönt :)

Pezster 
· Svar till Anonym

Gammal hederlig massage är helt ok.

Men en aromterapeutisk mjuk bananmosmask med hummande kolibri påläggning är bara flum.

jag kan ta det. har för mig att flickvänner uppskattar sånt, no? :)

Pezster 
· Svar till Kris

Gör de? Oups... lottade jag precis ut en spa-biljett som flickvännen hade tyckt om att få?

Fan... det kommer bli poppis. Not. ;)

Handmassage är faktiskt väldigt skönt! (Nej, jag har inte betalat för en sådan, det ska du då fan inte tro om mig!)

Pezster 
· Svar till Alexandra

Men om en hand... masserar en hand... får inte båda händerna då en massage?

Nu har fem stycken varit inne och skickat sina adresser. Vilket är asball. Ni gillar alltså bärmos i ansiktet. Nu behöver jag bara en till, sedan ska jag slå en tärning och utse en vinnare.

Jag publicerar inte de kommentarerna med adress etc eftersom jag tycker det är lite olajbans för de som postar.

Och Tjock-Kent... nej, tyvärr. För det första så bor du i Göteborg, för det andra... Nej, man kan inte ä... Visa hela »

Haaaaaallåååååå?!?

En behandling jag tycker du ska ha med i ditt nya spa är en som jag råkade över för nåt år sen och hette "Faradays bur". Tydligen innebar det "retreat i elsmogfri bur". 60 min för 100 kronor, som hittat!

Kommentera