Man är på fest hos någon man egentligen inte vill vara på fest hos och någon - oftast en idiot - frågar värdparet om den där resan de gjorde. Innan man hinner mörda den där frågvisa korkskallen så flärpas det fram en bärbar dator och sedan ska alla trängas runt den för att titta på semesterbilderna. Suck. Skjut mig.

Bildspelet pågår och det kommer fram en bild där värdparet står och håller i något som liknar en klase bananer. Då PAUSAR killen bildspelet och han börjar babbla:

"Den här bilden har en intressant story bakom sig! Det var nämligen så här att... blablablaosvosvosv... blablabla... massormedtråkigskitsomjagskiteri... blablabla..."

*GÄÄÄÄÄSP!* Givetvis var storyn inte alls intressant. Det enda den gjorde var att förlänga lidandet för de som av artighet satt framför den där datorn och fejkade intresse för parets resbilder. Själv gick jag lös på spriten, drygkommenterade bilderna och tog emot värdparets onda blickar.

När de lyckats visa upp sextusenmiljonerstriljarder tråkiga bilder för gästerna, nu nästan avlidna av tristess, så får de plötsligt för sig att det ska lekas en frågelek baserat på vad de precis berättat om resan. Skolförhör! ARGH! Tack vare självutnämningen till bartender under bildvisningen hade jag fått upp min alkoholmätare till en bekväm nivå för att klara av "klubben för intern semesterbeundran". De började senare prata om nästa semester, något om köksrenovering och en idiot borta vid stereon satte på en låt med Niklas Strömstedt. Fy fan... Strömstedt... the båttom is nådd.

En whiskey till, tack. En dubbel. Rappa på! Sedan var det ridå.

Dagen efter får jag höra:

"Tjena mannen! Hahahaha... vad du blev full igår!"

"Pffft... full och full... det var självförsvar."


Skriv en kommentar

Hahahahaha, det sista var fan det bästa jag hört på länge, självförsvar. Så jävla klockrent!

Pezster 
· Svar till Daniel

:D

Hahaha! :-D Själv gillar jag att kolla semesterbilder. Iaf hos folk jag gillar. Skrytfolk som ska visa bilder är bara dryga.

Pezster 
· Svar till Tess

Njae... semesterbilder är... öh... oball. Fast... om de väljer ut 10 st och vill visa dem är ok. Men max 10.

Du jag har en värre variant, semesterbilder är fan illa MEN när det åker fram bilder på deras ungar ännu värre scenario är deras barn under förlossningen!
-Ja här kommer lilla Ebba ut, notera bristningarna och att hon påminnner mycket om en alien med det där ansiktsuttrycket, jag är rätt säker på att frugan sprack, hihi MYS!

Ärligt ingen bryr sig om dina barn det är därför de... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Vegetal

3000 bilder på en bebis som gör likadant är snäppet värre.

Haha... är det en sann historia om festen eller bara hittepå..? Om sann.... så MÅSTE den ena parten i värdfamiljen vara lärare. Dom verkar aldrig kunna ta sig ur sin yrkesroll.... fnys.

Pezster 
· Svar till Blogo

Det var några år sedan. Tjejen är förskolärare och killen arbetade på något försäkringsbolag.

Ok you win Pez... o.O

Pezster 
· Svar till Vegetal

Vänta... jag menar alltså att när bebisen gör samma grej (typ kryper i hallen) på 3000 bilder... inte att bebisen... öh... äsch.. skitsamma... nu blev det... öh... konstigt...

haha, 3000 bilder på en bebis som visar tråkiga semesterbilder och håller frågesport vill jag se iallafall

Tycker det är lika tråkigt när nån ber mig om att visa bilder från semestern. Jag tar bilder för att jag ska ha minnen, men att sitta och berätta för en massa andra om historien bakom varje bild gör mig bara irriterad. MINA bilder, MINA minnen. Mitt, mitt, mitt... ;-)

Pezster 
· Svar till Sussi

Hahaha... jag resonerar på samma sätt med min musik.

"Oooh! Bra låt! Vem är det?"
"Skit du i det."
"Kan jag få den av dig?"
"NEJ!"

Mitt, mitt, mitt :D

det beror helt på vilka semesterbilder man har och vilka polare man har.

senaste semesterbilderna jag tittade på var en polare på festival som försökte köra upp en trafikkon i röven när han var aspackad.

"den här har en intressant story bakom sig..."

Tror du gjorde helt rätt som gick på spr**ten :-)

Kommentera