Hahaha... jag gillar att läsa alla dessa rubriker.

"Vinterkräksjukan här inom kort"

Vinterkräksjukan låg och passade vid Sveriges gränser. Förberedde sig. Gjorde armhävningar - virusstyle -  och inväntade angreppsordern.

Sedan...

"Nu är vinterkräksjukan här!

Nu jävlar hoppade viruset över gränsen. Det sprang för livet in mot städerna. Oorganiserat som fan... men viruspartiklarna var iallafall på väg. Alltid något.

Och nu sist...

"Nu är vinterkräksjukan här  - på allvar!"

Detta innebär så klart att vinterkräksjukan har slutat att fjanta sig. Den har börjat ta jobbet som virus på allvar. Viruschefen har liksom tagit tag i problemet med arbetsmoralen, skickat kräken på kurser, utbildat dem och hotat med avsked från 1:a virusbrigaden om de inte skärper sig och ta jobbet som virus på allvar. Put your back into it!

Vinterkräksjuka... pffft... mesigt. Svininfluensan... pffft... mesigt. Allt är mesigt. Kom igen nu moder natur! Mutera ebolaviruset eller något annat potent virus så vi får känna lite riktig skräck för en gångs skull!

Skriv en kommentar

Har aldrig någonsin drabbats av vinterkräksjukan, och känner ingen som gjort det heller. Börjar misstänka att det är något hittepå...

Pezster 
· Svar till Björn

Faktiskt har du en poäng... känner heller inte någon som drabbats... hmmm...

Haha, good ol' aftonbladet. Undrar när döds-ultra-nazist-bacillslusk-chocken drabbar ["dokumentär"-"såpopera]-[Förnamn]. Annars får dom ju nöja sig med tråkiga gamla rubriker som kanske, fasa över all fasa, vagt relaterar till vad som faktiskt den TT saxade meningen faktiskt säger.

Och det vore ju trist. Iallafall för annonsörerna.

Jag undrar om rubriksättarna på AB har som ståe... Visa hela »

Pezster 
· Svar till paqe

Hahahahahaha!!!

Allra bäst var en förstasida i Kvällsposten/Expressen som löd ungefär: "Svininfluensan här - söker upp de svaga". Den letar alltså aktivt upp de svaga och infekterar dem. Hm...
Angående vinterkräksjukan har jag själv inte haft den vad jag vet men jag vet många som har. Det är tydligen inte kul. Är det något jag inte vill ha så är det just det. Har spyfobi... Huga...

Pezster 
· Svar till Candy

Svininfluensan skaffade sig radar förra året. Lättare att hitta de gamla och sjuka på det sättet :D

Jisses...

Nästa år, eller någon gång, när en svag 97-åring har avlidit efter en möjlig vinterkräksjuka, kommer tidningsredaktörerna sitta o klappa sina små svettige händer och se den nya rubriken fram för sig: "Vinterdödssjukan är här!!".

Pezster 
· Svar till JB

Hahahaha... du vet om att det du skrivit kommer inträffa! Du vet! :D

:D

Så talar den som inte haft vinterkräksjukan! ;)

Pezster 
· Svar till Maria

Inte haft och kommer inte få... jag tillhör de där 30% som är immuna mot alla tjejsjukdomar.

jag har haft vinterkräk en gång. EN gång. de räcker. fy fan.
kräktes som en jävla fontän i tre dagar i kombo med explosiv terroristdiarré med fjärtar som orsakade en sexa på richterskalan.

Kommentera