Igår på jobb började jag hosta som en idiot. Det började med lite harklingar, som blev lite hostningar och sedan flippade det ut helt. Kom hem och upptäckte att feber ligger runt 40 grader. Fy fan.

Nu har jag vaknat efter en natt med riktigt sjuka feberdrömmar... hahahaha... så jävla skum hjärnan blir när man har feber. I min feberdröm låg jag och drömde om att jag skulle ta en tablett mot febern... bredvid asken med Ipren ligger ett piller ute. Jag tittar på pillret... det växer... det är stort som en boll! En jätteIpren!!! Och inget vatten! Jag låg där natten igenom och sköt upp det där med att gnaga i mig jätte-piller-Iprenen. Ett tag funderade jag på om jag skulle hämta ett paraply?! Vet inte vad det där kom ifrån. Tankarna till jätteIprenen igen... vill inte äta den... det kommer ju smaka skitbeskt! Vaknade av klockan... yr... superhostattack... tog tempen... 40,3... vill fortfarande inte ta min jätteIpren... masade mig ur sängen och blev någonstans på vägen mot köket och mitt glas vatten medveten om att jag måste fixa frukost och se till att grabben kom till skolan.

Går in i sovrummet igen för att hämta piller, ser äpplet som har samma storlek och står på samma plats som jätteIpren-tabletten bredvid Iprenasken och plötsligt slår det mig att det givetvis aldrig funnits en jätteIpren. Trippigt!!! Wooooaaaa, typ.

Fick iväg sonen och sedan var det dags att medicinera lite. Jag tog en av varje av allting jag hittade i skåpet. Utom plåsterna med hallonsmak. Eller var det febern där igen? Något smakade hallon iaffalall... hahaha... iallafall... host... anyway...

Nu sitter jag med ett glas citronvatten, etylmorfinhostmedicin (weeeeee! dubbel dooooos!!) och livet är faktiskt rätt bra... dimmigt och trippigt och varmt och kallt och... ja... fan... vad gör man nu då. Detta är ju sjukt tråkigt. Testar blogga... känns som om händerna bara är 50% mina och resten... öh... vet inte... svårt att förklara... skumt.

JAG sjuk? Jag blir ju aldrig sjuk. Detta kan inte vara rätt. Det måste vara någons fel. Som jag ser det har jag två kandidater... Beatrice Ask eller... erhm... den där slebbiga reportern som hänger efter kungahuset... någon av dem bär ansvaret för min sjukdom... kanske båda...

*tar en klunk hostmedicin till och låter febern skapa lite schyssta konspirationer*


Skriv en kommentar

Jag tror att det är ett straff. Alla gudar (särskilt dom tjocka) du häcklat under årens lopp har samlat kraft och bestämt: - Nu ska han få, han den där jävla Pezster.

Krya på dig. Du skriver roligare när du är frisk (ta gärna det som en komplimang).

Jag tycker du skall kontakta Aftonbladet och gråta ut om dina problem och i feta rubriker fråga vem som egentligen skall ta ansvar för det här :)

Skönt att du har kul iallafall haha :) Krye på dej gubbset!

Aaagh! Du har fått svinis, Pesz!! Du och Ebba von Sydow!
www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article8514167.ab

HAHAHA, påminner mig om ett roligt inlägg jag läste för några år sedan och sparade i min "roliga saker jag hört lista" :P

Do not mix cold medication with pre-bed time zombie movies. I woke up in my living room and discovered that I made a fort out of my couch cushions...and I was armed with only a fork.

Så om du är fortsatt sjuk så rekommenderar jag att du kollar på någon skön zombiefilm eller kan... Visa hela »

Jag brukar drömma sjuka matematiskt relaterade drömmar, typ att jag är en vektor. :/

heh. bästa feberdrömmen jag haft var en massa folk i kostym som skulle berätta en historia. börjar med att en berättar från början till slut. "fint" tänker jag. sen kommer nästa kostymtant/nisse och berätta att den föregående faktiskt LJÖG och börjar berätta den "korrekta" historien. "skitbra" tänker jag. "fint, jätteintressant" - jag har redan tappat intresset för... Visa hela »

Feberdrömmar kan vara jävligt jobbiga. Ofta kommer samma dröm varje gång man har feber. Vet att jag brukar ha en återkommande version men tyvärr är det så länge sen jag hade hög feber att jag inte kommer ihåg exakt vad den brukade handla om. Något som gick fortare och fortare i allafall. Mamma har berättat att hon brukar drömma om en gubbe som hoppar på ett schackbräde....
Kan inte alla beskriva sina å... Visa hela »

Typ se bekanta ansikten och fråga dom saker för att i nästa ögonblick bli helt okända ansikten som jag gissar mitt undermedvetna har lagt på minnet under lunchen/resa till jobbet etc.

"Jag trodde först att du var din syster, sen att du vad dig själv, men nu kan jag ju se att du inte är någondera."

Den slebbiga reportern? Nu har jag missat något, är föresten inte en majoritet av reportrarna slebbiga eller i alla fall korkade?

Kommentera