I mitt förra inlägg skrev jag om hundägare som har pusskalas med sina hundar. Egentligen handlade det om en parasitmask som smittade hundar som åt rävbajs.

Jag kunde inte släppa det där riktigt. Min uppfattning av hundar var förstörd och jag kände att några svar var på sin plats. En del min hjärna kände intuitivt att jag borde släppa det... men tyvärr lyssnade jag inte. Jag måste veta... varför äter hundar bajs?

Jag googlade och nya frågor dök direkt upp.

Från ett inlägg på passagen:


 

"Hur i hel... !?" var första tanken. Vad är det för en hund som äter människobajs? Hur kom hundjäveln åt...? Hur i hel... neeeeej! Information jag inte vill ha!!! Ångra googlingen!!! Ångra!!! Rewind! Command-Z! COMMAND-Z!!! ARGH!!! Det fungerar inte!

 

 

Skriv en kommentar

Du kände dig ju sugen på hundboll i förra inlägget:

www.youtube.com/watch?v=JgoaH_7Qdgc&feature=related

Du har rätt sjuka åsikter men du e fan jävligt rolig!

Pezster 
· Svar till Gustaf

Öh... tack? Tror jag.

Kunde inte låta bli att tänka på dig när jag läste denna: www.svenskbladet.se/sverige/index.php?alias=rovslickare_riskerar_bli_smittade_med_dvargbandmask.html

Svenskbladet levererar alltid! :D

Pezster 
· Svar till Alexandra

Hahahahaha... nice. Thanks for sharing!

Pezster, det måste helt enkelt handla om att du inte har smakat bajs själv ännu. Hey, try it....you may like it! Sen kan du ju skaffa en hund också, så är ni två....

Hundägare, hundar, bloggblondiner, tjockisar, vaccinister, anti-rökare, rökare (?), SÄPO, aktivister, telefonsäljare, Iphone-användare (hänvisar till tidigare inlägg), kollektivåkare, baristor, manliga gynekologer, radikala feminister, rel... Visa hela »

Fråga vad en hurtig snubbe i taita byxor gör längst eljusspåret när det trycker på så har du svaret på hur hundar hittar människobajs, eller folk som gömmer sig i en buske vid stranden på sommaren. ¨
vidrigt folk!

Pezster 
· Svar till Elin

Så du menar att motionärer skiter i skogen. Fy fan... ännu en anledning att hata dem.

Anledningen till att hundar äter skit är att de inte har en egen bakterieflora i tarmen så det måste "fylla" på. Hur äckligt det än må uppfattas så är det deras motsvarighet till novalucol.

Pezster 
· Svar till Mixermeken

Men alla hundar gör det ju inte.

På samma sätt som alla in te käkar novalucol. Har inte alla detaljer vet bara att det inte är förvånande att det sker.... Sen har du ju en annan fiiin aspekt också. Rena karnivorers skit är allt som oftast lite sämre smält (Därav den fina doften från kattbajs tex). Så den uppfattas många gånger som ren konfekt för hundarna då den innehåller mycket kvarvarande näring. Att man tycker det är... Visa hela »

Ta det som en komplimang. Jag är en miljömedveten, överviktig, cyklist som dessutom tror på religionsundervisning i skolan. Men jag älskar det du skriver. Har lagt din sida som flik i min webläsare och kollar slaviskt 3-5 ggr om dagen efter nya inlägg. Du skriver SJUKT ROLIGA saker! Keep it up!

Pezster 
· Svar till Gustaf

Hahahaha... det där var nog den bästa komplimangskommentaren någonsin!!!

TACK! :D

hahaha min chefs hund åt människobajs :D

han var ute och gick med hunden, den sprang in i nån buske, när den kom ut tuggade den på nåt. det får inte vovve, så chefen sticker in näven i hundens käft... och får ut EN NÄVE MÄNNISKOBAJS. hur vet man? stanken. finns fan noll djur som bajsar så. så där står han med en näve skit och funderar på hur hunden ska avlivas om hur man kommer hem... Visa hela »

Var säkert nån som powerbajsat haha :D

skit!

Kommentera