Suck. Tidningarna basunerar ut att DO, Katri Linna, har fått sparken. När vi vanliga människor får sparken innebär det att vi inte har ett jobb att gå till längre. Så är det inte för generaldirektörer i statens regi. De tar nämligen hand om de sina... för de vet att de aldrig kan få jobb ute i det riktiga livet där det krävs att man faktiskt är duktig för att få bra jobb.

Linna har inte fått sparken... hon har flyttats från sin tjänst som DO till en annan tjänst (samma lön, skulle inte förvåna mig om hon dessutom fick en liten "stackars-klantskalle"-löneförhöjning) inom regeringskansliet. Det där är så fel. Varje idiot som lyckas smyga sig in på de här posterna blir vi aldrig av med. De bara flyttas runt.

Morr.

SvD - DN - AB - GP -

Skriv en kommentar

Så sant, makthavare flyttar man runt, oss andra stampar man ner... ;-)

Personligen har jag träffat Katri Linna, och jag har full förståelse för att hennes personal inte står ut längre. Katri har ända sen starten varit intresserad av två saker, att befästa sin egen maktfullkomlighet och egocentricitet, samt att i alla lägen driva tesen att ALLA rättshaverister har ALLTID rätt, och ALLA tjänstemän och andra som... Visa hela »

Bra att Linna åkte. Men borde inte hela Regeringskansliet tvingas genomgå ett kraftfullt örtlavemang á la makrobiotiken.... för att få bort alla gamla toxiska rester av generaldirektörer, överdirektörer och "sakkunniga".

Saxat ur pressreleasen: ".......Katri Linna har fyra år kvar av sitt förordnande. Hon förflyttas nu omgående till Regeringskansliet där hon arbetar vidare som generaldirektö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Blogo

Hahahahahaha... för helvete... du menar alltså att du inte skojjar? Att det verkligen är så här?!

Herrejävlarsatanskärring! Det där är våra skattepengar som bränns på totala idiotgrejjor!

Det är dagsens sanning www.regeringen.se/sb/d/14203/a/160188

Men hur kommer detta uppdrag att gå..?? Ta fram en vitbok? Skulle färgen "vit" vara liktydig med sanningen? Då blir kanske en massa som inte är "vita" kränkta, eller..?

Först behöver nog en grupp avdankade politiker komma på en annan rubricering av rapporten, gärna i samband med några resor till andra ställen.

Idiotgrejor var ordet... "Vitbok över övergrepp som drabbat romerna i Sverige"... Hmmm.... Kanske man borde skriva en svartbok om hur Romerna drabbat Sverige genom tiderna istället.... det vore något, det.... :-)

Får citera Johan Hakelius krönika* som slår huvudet på spiken:

"Vi talar trots allt om en myndighet vars livsluft är att se kränkningar och taskigheter varhelst den vänder sig. En myndighet med order att ha särskilt ömma tår. Är det alldeles orimligt att tro att även den sortens uppdrag lockar en viss sorts person? Kanske inte den mest lättsamma sorten.

Men, för all del, det gäller väl i så... Visa hela »

of topic men ändå. Vad är din åsikt om följande?

www.dn.se/sthlm/atalade-poliser-far-jobba-kvar

Jag ser en komedisketch framför mig. En arg chef talar med en högt uppsatt statlig anställd som precis har begått stora tjänstefel. Skriker om att hon måste få... flyttas.. i sidled.. till ett enklare arbete... med högre lön, OMGÅENDE!

Will Ferrell lär göra ett bra jobb här.

www.dumpalink.com/videos/Will-Ferrell-as-Angry-Boss-SNL-Skit-8fc6.html

Kommentera