Jag hade fan inte en aning om att vissa operatörer stoppar Skype i sina telefoner. Visste ni det? Hahaha... så dumt. Snacka om att bromsa utvecklingen. Skulle vara kul att veta vilka operatörer som har fått för sig att detta är en smart idé. Tio kronor på att Telia gör det... men vem mer?

Om ni nu ska förlänga ert abonnemang eller köpa nytt... så se till att er nya operatör inte dikterar för er hur ni ska använda Internet i er telefon. De små lurifaxarna kallar det nämligen inte för Skype... oh nej, då hade ju kunderna reagerat! Istället skriver de att "IP-telefoni" inte ingår i vissa abonnemang. Lite fult faktiskt.

På jobbet har vi Tele2. Där kan man tydligen ha Skype eftersom vi alla använder det. Det är tur för oss. Vi måste nämligen ha Skype i våra telefoner... för det där att ringa med Tele2 går fan inte. Det är nästan så jag funderar på varför i helvete vi har abonnemang hos Tele2... oh... just det! Ni kom jag på det! Givetvis för de gånger vi är utanför kontoret och behöver det där mobila bredbandet för att använda Skype.

SvD - DN - Exp - 1 - 2 -


Skriv en kommentar

Hm, jag har Telia och kör Skype så tydligen har inte dom någon block i alla fall.

Pezster 
· Svar till Tombosto

Kanske bara på vissa "clueless"-abonnemang?

Hahaha ja kanske det, å andra sidan så tar jag inte reda på om jag kan eller får göra något, jag bara gör.

Pezster 
· Svar till Tombosto

Vilket är helt rätt.

Jag själv tog med mig en vilsen fotgängare in på kontoret och tvingade honom att diska.

Det är skönt att bara göra.

En tia på telenor, (efter ett av dina tidigare inlägg om telenor vs youtube)

Pezster 
· Svar till Lemmart

Ah... Telenor! Norrmännen! Givetvis

Hahaha precis så ska det vara, biologiska diskmaskiner är bra mycket mer kostnadseffektiva än stationära elektriska. Speciellt om man plockar in dom på det där sättet.

Min mormor fick besök av en säljare av diskmaskiner en gång, hon sa att hon redan hade en "jaha, vad är det för modell" tja, det är en gammal modell, men den funkar bra, den är från 1924 "va? näää så gammal k... Visa hela »

Hej Pezster,
Det är tråkigt att läsa att du inte kan ringa med ditt abonnemang hos oss på Tele2. Det låter ytterst märkligt om du inte kan ringa någonstanns med telefonen. Är det endast på jobbet så kan det bero på att täckning saknas inomhus. Utomhustäckningen kan du se på www.tele2.se/kundservice/tackningskarta.html.
Med vänliga hälsningar
Michaela Lindell, Tele2.

Pezster 
· Svar till Tele2

Visst är det märkligt! Det är precis så vi brukade säga till er kundtjänst:

"Det är ju märkligt att vi inte kan ringa..."

Vad fina kartor ni har förresten! Tyvärr hjälper kartorna oss noll. Vi ringer, samtalen "hoppar ur" och vi får ringa tillbaks. Detta sker mer eller mindre varje gång. Vi har iPhones (3GS och 4) och Andriodlurar... det blir samma på alla.

Så... de dä... Visa hela »

Var inte löjlig. Telefoner kan inte läsa kartor! Inte om de är på Svenska i alla fall.
Och speciellt Tele2's.
Det är bara att titta/lyssna på Frank; "Konsomentavarkeverka dot set" e.t.c.

jag kollar på lite abonnemang med tele2 nu till mobilen, och de jag har sett inkluderar all typ av surf utom ip-telefoni! så dom är inte helt änglalika, så du vet ;)

Pezster 
· Svar till Kris

Usch... fast jag har aldrig gillat Tele2. våra företagsabbonemang leder till och med sug-vm...

TELEBOLAGET TRE MED IPHON OCH SKYPE NÄR MAN HAR LOGGAT IN PÅ SKYPE OCH RINGER TILL THAILAND SÅ SKALL DET KOSTA 21-ÖRE MINUT OM MAN BETALAR 84 KR MÅNAD FÖR 400 MIN.MEN MIN FRU RINGDE MED SIN IPONE OCH FICK RÄKNINGEN FRÅN TRE OCH DET KOSTADE 8.50 PER MINUT OCH DET BLEV EN DYR KOSTNAD FÖR HON HADE RINGT 300 NMINUTER

Kommentera