Jag skar mig i tummen häromdagen. Så det blev plåster på lilla tummen tills den där hudbiten åter får fäste. Kort därefter knäcker jag en bit av nageln på andra tummen i vad jag kallar för "ska-bara"-incidenten.

Så nu sitter jag med plåster på båda tummarna.

Är det någon som har en aning om hur meningslös en iPhone blir med plåster på båda tummarna? Nej. Tänkte väl det. Eftersom ingen är så klantig att de skadar båda tummarna samtidigt. Mer än jag.

Jag kan berätta att telefonen bli helt meningslös. Det är som om den plötsligt ignorerar dig. Plåsterna gör att telefonen inte verkar tro på att det är dina tummar som svischar runt på glaset. Åååååh, nej... det där är inga riktiga tummar, tycker telefonen.

Jag fattar att det krävs lite fukt och lite elektriska signaler för att det där ska fungera men ändå känns min s.k. "smartphone" jävligt korkad just nu. Idiotjävlatelefonhelvete. Tumjävlar och plåstermongo. Jag måste använda pekfingrarna! Fattar ni hur gay det är?! Det blir liksom "tippetitipp" på lilla virtuella tangentbordet med pekfingrarna. Jag känner ett behov av att tydligt (dubbel tumme upp) visa upp mina plåstrade tummar innan jag svarar på sms så att folk inte tror jag är en jävla pekfingers-sms:are.

Jag ser framför mig elektriskt ledande plåster - iPlåster - som botemedel på ett i-landsproblem. Jag lovar att någon kommer bli rik på det där. Som vanligt vill jag ha 10%.


Skriv en kommentar

Jag använder snabblim till små skärsår på fingrarna. Då slipper du problemet.

Pezster 
· Svar till skeptikerjon

Ah... vanligt snabblim? Öh... hur kommer det sig jag missat den här guldklimpen?

Inte en aning. Är väsentligen samma lim man använder på akutmottagningar i hela landet. Tryck ihop såret och limma på utsidan, låt torka och släpp. Se till så du inte fastnar med de andra fingrarna bara.

Pezster 
· Svar till skeptikerjon

Hmm... får kolla upp det där. Låter ju helnice och slippa plåster och skit.

Eller så kommer jag in på akuten med alla fingrarna fastlimmade på mina tummar. Coolt.

Eller så har du för bråttom och kommer in med tummen fastlimmad i iphonen. Det kommer akutpersonal skratta åt i åratal.

En iPhone är väl alltid meningslös?... :P

Det var längesen din kompis icedaniel och med go kommentarer !

har hört att i Sydkorea så använder de en typ av korv för att trycka på pekskärmar. Ska funka jättebra när man har vantar på sig - och antagligen även med plåstrade fingrar...

Pezster 
· Svar till GurraG

Hahahahaha... de har alltså en pekkorv i fickan?

Det har väl alla killar?

Kommentera