En bild med en midsommarkransprydd Annika Östberg pryder artiklarna i tidningarna idag. Hon är nämligen numera en fri människa och det ska dutteduttas och mysas över detta faktum. Ujujujuj... hon har ju suttit jättelänge i fängelse! Det är så synd om henne...

Hur i helvete kommer det sig att en dömd mördare får sommarprata? Varför dessa artiklar om henne? Jag tänker på alla de som har fått någon i sin närhet mördad... vad tänker de när de läser alla artiklarna?

Annika Östberg är en mördare för helvete!!! Hon var inblandad i mordet på en restaurangägare och en polis. Dessförinnan hade hon knivmördat en annan man i sin lägenhet. Alltså har hon varit inblandad i tre mord. Inte två... TRE!

Man skriver inte sympatiskt om mördare. Man snyftar inte om hur länge hon har suttit i fängelse. Man bjuder inte in aset till föroläsningar. Man skäms som svensk över henne! Man skäms ännu mer hur media lyfter fram en mördare. Vad fan tänker anhöriga till de människor vars liv hon har tagit när de får reda på hur svensk media skriver om henne? Jag hoppas för deras skull att de inte har en aning och att de aldrig får reda på det.

Det är otroligt respektlöst att ge aset uppmärksamhet. Hon kanske är fri. Men hon är fan inte förlåten och det är absolut inte synd om henne.

Ful är hon dessutom. Det tröstar mig lite.


AB - DN - SvD - Exp -

Skriv en kommentar

Om det nu ska vara så jävla synd om Östberg då ska det också skrivas mysartiklar om Niclas Eliasson (Våldtäktsmannen i Örebro) när han kommer ut annars är det väl ett fall för JämO.

Jag spyr på media i det här landet.

F.ö dagens garv bjuder Kissie på iallafall, utsökt analys av henne.... :D tokmoderaten.blogspot.com/2011/05/extrapostning-kissie-kommenterar-usama.html

Pezster 
· Svar till Vegetal

Hahahaha... ointelligent, mer ointelligent... kissie.

Trodde hon med var död. Hjärndöd då alltså.

Qul för henne
men ärligt talat, vem bryr sig egentligen?

Pezster 
· Svar till susanne

Det har inte med det att göra... det har med den sjuka uppmärksamheten aset får.

Äsch, så negativa ni är! "Rättvisa" har ju skipats! Hon har i sedvanlig ordning gett en tjuga och sagt "förlåt" med eller utan inlevelse och är därmed oskyldig som ett spädbarn i våra utmärkta lagvrängares ögon.

Tyvärr är hon sannolikt mänsklig nog att hitta på anledningar till sitt agerande som rättfärdigar dom. Det är ganska otroligt vilka hemskheter man kan gö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till paqe

Det oroväckande är att din beskrivning nog är helt sann.

Släpp ut Arklöv lika gärna. De kunde ju inte bevisa att han höll i vapnet, heller.

Eller, nu var det visst inte lika kul, Aftonbladet? Jäkla spån.

Pezster 
· Svar till Björn

Precis.

Jag instämmer totalt med det du skriver!

Jag är livrädd att träffa på henne. Tänk om hon får för sig att mörda igen?! Mördare borde aldrig någonsin släppas ut. In i en cell utan fönster med bröd och vatten och kasta bort nyckeln! I alla fall för de mördare som man är helt säker på (som t.ex. Annika). Fy fan!

"Åka runt i sommarsverige"... ... ... tack. Jag kommer i... Visa hela »

Bra att du skriver ful på slutet av inlägget, känns lite olustigt när det var väl mycket normala argument mot hennes sommarprat.

Pezster 
· Svar till Mikael

Hahaha... precis. Någon jävla ordning måste det vara.

Kommer du förresten ihåg att vi båda förutspådde att hon skulle skriva en bok redan när jag började hitta till din blogg i slutet av 2009 när det var dags för henne att åka "hem"? Sagt och gjort. Enda som saknas nu är väl en snyfttimme i tv-soffan.

Pezster 
· Svar till Björn

Ja, just det! Fan. Det är jobbigt att ha rätt. Ska vi slå vad om att hon sitter i rutan inom två veckor?

När skall media börja dalta med Jackie Arklöv? Han skulle ju kunna börja som sommarpratare i år. Sedan skulle man kunna lobba för att han skulle få frigång och någon tidning skulle kunna ha en insamlig så att han kunder skaffa sig en hund. Allt skulle kunna följas upp med att rikspolischefen skulle förlåta honom i TV, på bästa sändningstid.

Pezster 
· Svar till Non-killer

Jag tycker vi tar det ett steg längre och erbjuder honom jobb som polis!

Det ruskiga är att jag hade inte blivit överraskad för fem öre.

Härlig blogg. Äntligen någon som är bittrare än jag.

Annika Östberg Deasy - har hon inte redan varit i TV?
www.dn.se/kultur-noje/nyheter/annika-ostberg-sommarpratar-i-tv

"Hennes drömmar om framtiden är att leva ett vanligt liv."
Hmm, undrar vilka drömmar hennes tre offer hade. Ingen research på det? Journalister är hycklande vänsterpack.

Människan heter väl inte ens Östberg, utan bara Deasy? Att de säger Östberg hela tiden är väl för att få henne verka mer svensk, trots att hon inte bott här på många många år.

Altså seriöst...är det verkligen hon som skrivit detta... Hon kan ju för fan inte ens stava!!!!
Vart är världen på väg!!!???

Hon har ju inte själv mördat utan varit med när det skedde och inte sen försökt stoppa det men inte utfört det. Läste att han som blev skjuten i Göteborg blev dömd 2008 för anstiftan till mord och han var ute nu och kunde bli skjuten. Hade det varit i Sverige hade hon kanske fått några år med dagens hårdare straff undrar vad de fick för straff innan de hårdare tagen infördes av den borgliga regeringen, en v... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Ateisten

Hon var delaktig till mord. I mina ögon är det same shit.

#10 Björn; Näh, hon heter Östberg, och hon är mantalsskriven på Södermalm om jag förstår saken rätt. Dessutom gift verkar det....??

#12 Ateisten; Annika Maria Östberg är dömd för dubbelmord, 'murder first degree', och ingenting annat. Men svenska medier har märkligt nog konsekvent rapporterat att hon är dömd för medhjälp till två mord som hennes pojkvän begick, trots att man... Visa hela »

Framförallt MEDHJÄLP till mord.

Bloggar är oftast nätets sopstationer. Här ännu en som bekräftar detta.

Kommentera