Miljömuppsen har tydligen en regel om att man måste byta vem som ska vara scoutledare inom partiet. Vet inte varför de har det så.... det är antagligen ekologiskt. Skitsamma.

Tydligen är Mikaela Valtersson (vem är det?) en som är på tapeten att bli språkrör. Det skrevs lite i tidningarna om att hon åker taxi istället för att ta pendeltåget. Lite korkat eftersom en taxiresa tar 50 minuter och tåget runt 27 minuter. Hon har åkt taxi för 17.000 spänn på ett halvår. Mycket omuppigt av henne.

Sedan såg jag en bild på henne. Ah. Hon är ju... erhm... osmal. Självklart. Det innebär att hon äter för mycket mat, rör sig för lite, åker för mycket bil och är väldigt RESURSKRÄVANDE och OEKOLOGISK.

Jag kräver att alla miljömupps går i second-hand-hampakläder, bor i naturliga grottor i Norrland, åker häst och vagn till jobbet samt äter andra riksdagsledamöters lunchrester! Någon jävla ordning och reda måste till!!!

Jag kräver att mupparna miljöcertifieras! Ett grönt märke de kan ha i pannan så att väljarna vet med säkerhet att förespråkarna för mupp-partiet är äkta knäppskallar och inga fakes.

Trovärdighet, trovärdighet, trovärdighet.

EDIT:

För er som fortfarande försvarar miljömupparna kan ni ju kolla in några motioner de lämnat in till riksdagen. Om det fanns något tvivel innan om att de är korkade så är det alltså borta nu. Ok? Bra.


Känner du en miljömupp? Skriv ut ovanstående, ta den med dig och mobba dem hårt under heeeeeela helgen. Ge dig inte förrän fosterställningen infinner sig.

AB - SvD - DN - Exp - SR - 1 -


Skriv en kommentar

Kolla in det axplock av motioner som kommit in till deras kongress. Muppigt värre...

viktor.cafe.se/mp-nastan-som-alla-andra/

Pezster 
· Svar till Jocke

Hahahahhaa... vilka idioter. Ska sno bilden och länka till den där i inlägget.

Lämna EU skulle inte jag påstå vara muppigt, inte heller pantsystem på elektronikskrot. Resten.... well jävligt muppigt :D

Allt var ju inte idiotiskt, rökning på allmänplats är ett samhällsproblem, pantsystem för elektronikskrot är något jag har efterfrågat och skafferier borde faktiskt vara obligatoriskt!

Förbud mod motorsport?!?!?!?! <tappar andan>
Dom ska BORT!
NU!

Och - vita tak? Vadå, blir det för varmt på vintern med de svarta?

Tycker dock att avskaffandet av ränta och inflation är väldigt smart.
Lycka till.

Äh, ta en kaka och lugna ner dig nu. De kommer aldrig komma i maktposition. :)

Men de där förslagen är ju knappast unika i sitt fall. För ett par månader sedan var det ett förslag om att lägga järnväg på alla motorvägar. Och jag stör mig på att de ska sätta "grönt" framför allting. Vad fan är "grönt pensionssystem"?

Det andra språkröret Maria Wetterstrand fick stående applåder när hon sade sina sista ord som språkrör.

- Tror aldrig jag blivit kvar i Miljöpartiet om det bara varit för miljöfrågorna. Det var attityden att människor har rätt att leva sin liv som de själva vill och kan. Även de människor som inte är politiker vill och kan ta ansvar.

Vilket jävla bull...(av Maria W)

Rökning på allmän plats är inte ett samhällsproblem då det nuförtiden bara är tillåtet utomhus. Vad som skall finnas i nya hus är upp till byggherren och inte någon äcklig miljötaliban med fjällrävenjacka och skägg.

Jag tycker delar av motionerna var bra, delar var obra. Samma sak hade jag sagt om någon serverat ett axplock av Moderaternas eller Socialdemokraternas motioner/propositioner. Just snacket om rökning och att det inte skulle vara ett problem vill jag motsätta mig. Det är alltid mysigt när man väntar på bussen (händer inte ofta längre dock då jag cyklar istället numera) och det regnar och i busskuren står en rökare och bolmar tro... Visa hela »

1986, 1.09 liter milen, 218hp, ingen KAT och inredning gjord av ca 5 kossor.

Och jag har en till likadan, röd, Automat.

Så Jag Gör Mitt I Kampen Mot Miljömuppsen.

C G

PS: För eventuella MP: Nej, jag är ingen "Riking" Köpte båda i risigt skick och renoverade/renoverar dem. Kallas "Återvinning" och kräver fan så mycket mindre resurser än att bygga en prius eller elbil.

Jag gillar motorsport

Ingen STCC, Ingen roadracing eller dragrace, speedway, cross och enduro försvinner också.

Sedan har vi ungdomsverksamheten. Ingen karting, cross eller enduro där heller.

För de som inte vet kan jag tala om att motorsport(sanktionerad sådan) är en seriös sport som har en minst lika fostrande funktion som den hockey och fotboll skryter om.

Johannes.... Då vill jag ha förbud mot tjockisar, barn och religion. Tjockisar förstör min syn, barn sabbar min hörsel, religion dödar..... next question.

Tänk att slippa traska runt i ett hav av fett och religion.....liksom....

haha alltså.. jag håller med om en del av vad mp säger men.... herregud. jag är tex 100% för gårdsförsäljning av alkohol. vi går miste om en hel del i Sverige på den punkten. i bla USA finns det flera högst lokala öler som inte ens går att få på export, utan enbart går att tillgå på lokala barer runt just det bryggeriet eller bryggeriet i sig - flera varav helt överlägsna det industrie... Visa hela »

Härliga, gulliga MP med sina visioner och barnsliga fantasier.

Förbud för telefon i kollektivtrafik. Varför? 98% av resenärer har hyfs att prata lite lågt så inte hela vagnen/bussen hör det ändå. Känns som den som kommit med motionen är en riktig surubbe som e bitter på alla i sin omgivning, du vet dom som sitter i köksfönstret i Fisksätra och skäller på barnen som lekar för högljutt... Visa hela »

Kommentera