Såg en debattartikel som några miljömuppar plitat ihop. De är nämligen oroade över att det är så många inom miljömupprörelsen som både tror och ägnar sig åt alternativ medicin. Ni vet, skit som:


  • Homeopati
  • Kiroprakti (för andra orsaker än kronisk, godartad ländryggssmärta)
  • Brain State Technology
  • Spåkärringar
  • Astrologi
  • Äsch.. det här kommer ta hela dagen... kolla in här istället.

Det är för min del lika oroande att det finns idioter i ett parti som 2011 tror på sånt här trams som att det finns aktivt religiösa politiker. Det är med andra ord riktigt illa.

Varje människa i min omgivning som tror på sånt här trams blir omedelbart idiotförklarad. Utan pardon. När min egen bror kom med ett "bionic band" så var det samma sak. BAM! Idiotförklarad. En gammal kollega kom med något tjafs om några algpiller i pyramidspelsformat. BAM! Idiotförklarad. En annan fick för sig att Brain State Technology var något bra. BAM! Idiotförklarad.

Men för att återgå till miljömupparna som skrivit artikeln och deras problem med medlemmarnas inställning till alternativmedicin... nej... problemet är inte att era anhängare tror på skiten... problemet är att det är tillåtet för alla dessa alternativmedicinlurendrejare att fortsätta med sin verksamhet.

Milijömupps... varför är jag inte förvånad?

"Vad fan går du omkring med den där kristallen för?"

"Den hjälper min kropp komma i balans."


Rösträtt indragen.


Skriv en kommentar

www.youtube.com/watch?v=swDpWNKB5Co

Man borde införa patrullerande vattenkanoner så kunde dom kanske "botas" med vatten trots allt? Givet att dom flyger in i något hårt som bankar lite förnuft i dom... :D

Kan rekommendera Skeptikerpodden som tar just upp alternativmedicin och andra jävla idiotiska förekomster som folk tror på medium bl.a. Många intressanta intervjuer och diskussioner ... rekommenderar extra avsnitt 39 med intervju med Agnes Wold, läkare och professor i klinisk bakteriologi. Hon dödar myt på myt kring vaccinationer speciellt angående barn, riktigt vidriga exempel tas upp kring förespråkande av homeopatiska behandlingar dä... Visa hela »

Att läsa kommenterna till debattartikeln är ju sann underhållning :D

Hahaha! Jag är så nöjd över att ha hittat din blogg. Den förgyller mitt liv!

Har inte kunnat kommentera på ett tag på grund av att ett blixtnedslag blåste ut hela min dator, men en stilla fråga-Inte kan väl detta betyda att min spikmatta jag fick i present INTE har de effekter på min kropp som utlovas av reklamen?????Detta skulle ju innebära att jag somnat på den helt i onödan vid ett flertal tillfällen. Efter att ha läst en del kommentarer och även bloggförfattarens retorik känns det bra att ni... Visa hela »

Kommentera