Nu ännu mer.

En domare fattar ett felaktigt beslut i en knattefotbollsmatch. Föräldrarna goes ape shit och ger sig på en 16-årig domare. En seniordomare går mellan (för visst fan ska inte föräldrar ge sig på en sextonårig domare?!) och då jagar föräldrarna honom!

För helvete. Nu har vi ju konstaterat att föräldrarna till dessa stackars ungar är totala idioter. Så vad gör då man åt saken?

Jo... man förbjuder UNGARNA att spela boll. Man stänger helt enkelt av knattelaget från spel under hela vårsäsongen. Föräldrarna failar och så straffar man de enda på planen som inte gjort något fel! Hahahaha... så typiskt svenskt. Bra läxa där till föräldrarna!

Förbjud dessa jävla skrikande looserföräldrar som lever sina fotbollsdrömmar via sina barn. Vi har en tränare där min son spelar som mer eller mindre lyfter ut föräldrar som yttrar sig under match. Det får hejjas, applåderas men minsta jidder så åker idioterna bort från plan. Det fixar tränarna. Vilket är helt rätt. Fotboll är en lek! Chilla!

De gånger jag kollar på min son när han tränar undrar jag var alla människor där kommer ifrån. Jag menar... hur i helvete har de tid att ränna på allt som deras ungar tar för sig? Har de inget liv? Och hur i helvete kan man bli så uppeggad av en 16-åringar som dömer lite fel när några 8-åringar lirar boll att man ger sig på domaren? Skaffa er ett liiiiiiiiiiiiiiv, ffs!!!!

När folk börjar prata om fotboll blir jag illa till mods. Jag menar... vuxna människor som blir helt till sig över en boll som föses fram och tillbaks på en gräsplan? Snacka om idioter. Oavsett åldern på spelarna.

AB - DN -

Skriv en kommentar

Grabben eller tösabiten borde ha identifierat missdådarna och krävt så mycket skadestånd av dom att dom fick sälja alla sina organ och sina barns oskulder till någon oljeshejk för att någonsin kunna betala åter. Eller stannat kvar, tagit emot ett kok strük och därefter lagt råttgift på deras bildörrhantag..

Osama bin Ladin kom undan lindrigt i jämförelse med vad dessa "vuxna" skulle rå... Visa hela »

Man Kan inte få skadestånd av föräldrar som lever på bidrag. Inte många av föräldrarna i FC Rosengård som jobbar och har pengar.

Jag säger bara " Alla som gillar fotboll är inte idioter, men alla idioter gillar fotboll.

Jag med. En fjantig sport som får alldeles för mycket uppmärksamhet jämfört med hur rolig den är.

ALLA som har fotboll som intresse, är automatiskt dårförklarade i mina ögon.
Precis som religiösa.

Vilka idioter.
Dessa fotbollsfanatiker till föräldrar som försöker ta igen sin misslyckade fotbollskarriär på barnen är bara patetiskt.

Min grabb är 10 år och slutade spela fotboll för ett år sedan.

När de frågade varför han slutade sa jag:
- han fyller snart 10, så han tycker han har vuxit ifrån den här leken.
- ja, men. Ja, men, stammade idoterna fram som inte fattade h... Visa hela »

Kommentera