Påven Johannes Paulus II har blivit saligförklarad. När dessa män i roliga hattar dör så startas det ett jobb med att få dem att bli helgon. För att bli helgon så krävs det 4 steg.


  1. Vatikanen funderar på om personen varit en hyvens människa.
  2. Vatikanen tar reda på om personen varit en hyvens människa.
  3. Vatikanen kollar på liket en stund. Sedan hittar de på ett mirakel som personen ska ha utfört (punkt tre är alltså "saligförklaring").
  4. Vatikanen hittar på ett mirakel till, sedan är det färdigt. Tadaaaa! Helgon!

Så den där påven har kommit till steg 3. Miraklet var att han genom förbön botade en nunna (nämen... en nunna! hmmmm, så... öh... passande...) från MS. Tänk vilken kille! Och bara med hjälp av en förbön! Tänk vad han skulle kunna ha gjort med huvudbönen eller efterrättsbönen!

Steg 4 kräver dock ännu ett mirakel innan det hela är färdigt. Eftersom Johannes Paulus inte förgrep sig på småpojkar (Halleluja! ETT MIRAKEL!!!) så antar jag att det hela är klappat och klart för helgonförklaring.

Hahahaha... så länge det finns påvar, katoliker och alla andra religiösa så kommer man iallafall inte ha tråkigt. De små liven har så mycket roligt för sig.


Skriv en kommentar

Med huvudbönen:Nunnan blir 25 år yngre
Med efterrättsbönen:Nunnan kan kvala in till OS i friidrott

Går huvudbönen fel kan nunnan istället höja sin iq med minst 25, vilket leder till att hon lämnar nunnelivet..därför utförs sällan huvudbön.
Om efterrättsbönen skiter sig kan hon i värsta fall lämna kyrkan och gå med i kpml(r) eller börja dejta Ralf Gyllenhammar.

Pezster 
· Svar till Mikael

Hahahahahahahahhaa

Är du säker på det? Man vet ju aldrig inget förvånar mig om de katolska prästerna.

Pezster 
· Svar till Ateisten

Miraklet är isåfall ickeexisterande och helgonförklaringen kommer gå åt helvete :D

läser just nu Richard Dawkins: The God Delusion. Mycket intressant, roande och bra argument mot den lekstuga som religionerna befinner sig i.

Pezster 
· Svar till Dr.Dum

Dawkins kämpar som fan. Respekt för det!

Pezster 
· Svar till Björn

Jupp. Karva i barns könsorgan. Jag säger ju att alla religiösa är dumma i huvudet på riktigt.

Kommentera