Hemkommen från operation. Hatar tratten. Vi är dumma i huvudet och allting i hela världen är vårt fel. Vi mutar henne med mat men vi är forfarande orsaken till allt ont i världen. Hon krockar överdrivet med allt i flickvännens lägenhet och tittar på oss varje gång. Som om hon vill säga: "Ser ni!? SER NI?! Jävla kattplågare... vad har jag gjort er för ont?". Vi nickar åt detta och tvingar i henne lite mer medicin.

 

 

Här börjar det gå upp för katten att tratten är där för att stanna. Kolla in de svarta "synd-om-mig"-ögonen (Shrek, någon?). Varje gång struten åker av för mat, gos eller ren hygglighet så missbrukas det dock i sann kattögontjänaranda. När vi hindrar henne från att slicka på såret är vi än en gång idioter enligt katten. Hon hatar oss. Hon börjar även bli riktig bra på martyrlooken.

 

 

Katten har här fem dagars förstoppning och den där hållningen... som en gam... som ger intryck av att tratten väger hundratals kilo... är numera standard i hemmet. BAJSA DIN /("#&€%"#!!!!!

 

Det här går inte. Inte en chans jag ska till veterinären igen med skrället!!! Vi attackerade problemet från två håll. Microlax (microlavemang) i häcken på stackaren, laktulos ned i strupen, massor med vatten och mer mat. Fet klick med messmör rakt in i truten på stackaren. Jag gav mig inte trots protester från katten... och på natten blev det en praktbajs. Givetvis toksket hon och sprang sedan som en galning bort från lådan. Katter gräver tydligen inte ned sin skit om den är fem dagar gammal. Nice. Tack, katten! Trevligt av dig.

 

 

Triss, 15 år(!), dagen efter. Det är tydligen svårt att vara söt med förstoppning. Nu när det problemet var löst så är det klart hon ska showa lite extra genom att poffa lite på leksaker med tungan ute.

 

Tills tratten åker på igen. Då är det gamen som på bild 3 igen.

 

 

Skriv en kommentar

haha verkar grym

Pezster 
· Svar till Kris

Hon är dumsnäll. Faktiskt.

jävligt söt katt

Pezster 
· Svar till Anonym

Den här katten är sjukt bra på att vara jobbigt söt. Jag ser henne lite som kattvärldens variant av en riktigt dum blondin ;)

Så skola slipstenar dras!
Sista bilden tyder på att hämnd planeras!

Pezster 
· Svar till Ipse Cogita!

Eller... så är hon bara söt där. Den här katten har inget ont i sig... oavsett vad man gör.

Fast... kanske hon pinkar lite i några av flickvännens skor. Tyvärr är det just flickvännens skor som åker dit när katten är sur.

Haha fan vad jag saknat dina historier om henne!

Pezster 
· Svar till Mobwoof

:D

Eller... Hon Powerbajsade haha

Pezster 
· Svar till Mobwoof

Med råge!!!

Lol!!!

Att katten skiter är ju bra.....mindre trevligt är "aromen" som har en tendens att nocka en när man minst anar det. Och hysto rycket efter en fint levererad skit här hemma är Knasters grej, typ nu sket jag så nu kan jag dra järnet i 200 blås igen och jama lite.
Fast Knasters grej är att kräkas. Det har han gjort i 15 år.

Värst är när de kräks med tratt. Det gjorde nämnda katt idag...
Fick tvätta både tratt, katt och matta.

satte skamtratt på min hund.

han hatade mig. och stirrade in i väggen i 7 minuter innan han helst enkelt sa... "gnäll?"

Kommentera