DN har idag en artikel vid namn "En väg till hjälp för pedofiler". Jag läste den och blev - som vanligt - förbannad. Det pratas om "vård" och att det är "synd om" pedofilerna. Än värre blir det när de skriver att:


"De som lider av pedofili ratio­naliserar ofta verkligheten. De intalar sig att barnet var med på det som hände, inte led utan kanske till och med kände njutning."


"Lider av pedofili..."...? Huh? Som en våldtäktsman "lider av" att han tänder på att med våld förgripa sig på kvinnor? Eller? Vad menas? Det är väl ändå inte någon som vill få mig att tro att pedofili är en slags sjukdom?

Någon som förgriper sig på ett barn är för alltid en paria i mina ögon. För alltid dömd. Artikeln tar upp att ett övergrepp mot barn är det bland det vidrigaste som finns. Då svarar pedofilen så här:


"Jag förstår att många känner så. Men jag gick inte medvetet ut för att ragga en småtjej."


Du gick inte medvetet ut för att förgripa dig på ett barn... nej... men när tillfället infann sig så kunde du, ditt jävla sjuko, inte motstå. Det gör dig OBERÄKNELIG och DÄRFÖR ska du sitta INSPÄRRAD. I samma ögonblick du förgrep dig på ett barn så försvann alla dina rättigheter för all framtid.

Pedofilerna vet om att de kan söka sympatier i tidningarna och ha sig. Det blir en jävligt ensidig bild av det hela eftersom deras offer bara vill glömma och försöka komma över det som har hänt dem. De är ju just barn och kan inte värja sig... SKA inte behöva värja sig från att deras förgripare ska kunna söka förståelse i media.

Det är faktiskt äckligt av media att släppa fram dessa missfoster och deras vanföreställningar. SKÄMS!


Skriv en kommentar

Du är fan dum i huvudet.. du sitter och har ingen förståelse eller sympati, man vet inte ens vad pedofili är och du dömmer alla rakt av, det är du som borde bli inspärrad för idioti.

Pezster 
· Svar till assdf

Förståelse... sympati? Hahahaha... för pedofiler? Fuck no. Det är nästan så man tror du kommer från Angered.

Gör en Annika "Östberg" av det vetja! Alla kan ju se att han bara RÅKADE våldta ett litet barn...

Verkligeheten överträffar tamejfan dikten med längder som får hästar att verka som pissmyror. Sådana varelser väcker ilskehajarna i mitt huvud. Mycket ska det till att rubba min balans, men detta ropar efter tillämpning av "ögon, näsa mun hals..tja kropp för öga"....

Låt e... Visa hela »

Pezster 
· Svar till paqe

Ah... det där lät som musik i mina öron.

Den som borde spärras in i förebyggande syfte är nog paqe. Maken till sjuk kommentar har jag nog aldrig sett. För övrigt instämmer jag helt med assdf.

Pezster 
· Svar till Ann

Hahahaha... kommentaren var ju hur kul som helst. Det är ju inte så att pedofiler är människor precis.

Lol, en bög som dissar en pedofil, nu har jag fan läst allt.

Pezster 
· Svar till Egon

Hahaha... dagens absolut mest menlösa kommentar.

*delar ut en strut*

Kom för djävulen inte och säg att det någonsin under några omständigheter är "okej" att som vuxen individ ha sex med ett barn. Pedofiler får väl dra en handtralla vid tanken på det om dom vill men skulle dom kladda på min unge är det fan säkrast att ett mycket hållfast galler i kombination med ett par koppel blindgalna hungriga schäfrar och sätts emellan min familj och pedofil-äcklet.

Do... Visa hela »

@paqe: "ilskehajar i mitt huvud" - glittrande formulerat :) Och instämmer annars: pedofiler ska inte ha vård, dom ska straffas OCH hållas undan samhället (precis som en skock andra brottslingar), men tyvärr är det inte så i dagens samhälle :(

Offervård - ja, fångvård - nej

Fast Pezster - det ÄR skillnad på en pedofil och en som förgriper sig på barn. Bara för att man har en pedofil läggning behöver man inte per automatik förgripa sig på barn hela tiden...

Pedofili är en läggning, till skillnad från att "förgripa sig på barn", vilket är ett föraktfullt brott som lätt förtjänar allt du nämnt.

Vist herr psykolog har fått pedon inse tiil att han pedom som han säger själv ska undvika stränder, badhus och att vara ensam med barn ”så där ja”
En mening senare önskar pedon träffa en ”kvinna” och få BARN med henne kan herr pskolog garantera med sin närvaro dygnet runt hos pedon för att övervaka pedons barnet
Varför tror du att du blev upp¬hetsad av småflickor?
–?Min psykia... Visa hela »

@Markus:
"Pedofili är en läggning" - säger vem??
Det är likt förbannat sjukt att sitta hemma och runka till smygtagna bilder på små barn eller sitta på en parkbänk och ha sjuka tankar om lekande barnen fem meter därifrån. Alla som förgriper sig på barn är pedofiler annars skulle de inte förgripa sig. Sen finns det säkert de som håller sig i skinnet men jag kan lova dig att tankarna ä... Visa hela »

"Pezster
igår 17:26
Förståelse... sympati? Hahahaha... för pedofiler? Fuck no. Det är nästan så man tror du kommer från Angered."

Men det är ju precis den inställningen hos folk som fått pedofiler att undvika att söka hjälp genom åren och därmed försatt barnen i en än större fara. Dömer du ut alla, oavsett de våldtar barn eller ej, så spelar det ju i lä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jo'El

Patientgruppen? Vad fan yrar du om. Pedofili är inget man lider av. Det är ett stort jävla fel i hjärnan.

Ska du ha den inställningen så kontrar jag med att botemedlet bör vara självmord. Omedelbart.

Å viken Satan, han efterfrågar om ” förståelse... sympati? för pedofiler
Hur är det för barnet som är sargad till kropp och själ och du vill få mig till att lita på dig för du tror??? inte att du och även fler med dig inte begår skändandet av våra barn. Och hur garanterar du det ”som ”rysk rullet”
Och hade du pedofil tillgång till samvete och känslor så h... Visa hela »

Pezster 
· Svar till DS

Du ser ju hur sjuka folk är... fast jag misstänker att det är peddosarna som är ute och försvarar sig på nätet. Anonymt så klart. Deras enda chans att öppna munnen utan att få en smäll på käften.

Pedofili är en sjukdom precis som homosexualitet

Pezster 
· Svar till Dz

Hahaha... shit vad korkad du var då! Otroligt!

Homosexuell = normalt annorlunda

Pedofil = sjuk jävel som måste dö.

alltså... problemet nu är att man inte fångar upp pedofiler... alltså som har en sjuklig dragning till barn INNAN DET HÄNDER SKIT. Jag är mest intresserad av hur många övergrepp man eventuellt skulle kunna stoppa genom att testa behandling. Skit i sympatin för peddon, fundera istället på om det skulle gagna ungar.

Pezster 
· Svar till Tinky

Om behandlingen är att uppmuntra dessa sjukon att ta självmord så skulle det vara mycket intressant att se hur många ansvarstagande pedofiler som började skära sig i handlederna.

Tja, man kan sitta och tycka att den ena och den andra förtjänar att dö, ungefär som Hitler tyckte om bland annat homosexuella. Nu menar jag inte att det egentligen går att likna homosexualitet med pedofili, lika lite som heterosexualitet och pedofili, men man ska tänka innan man talar. Hat är en skön och enkel känsla, men knappast konstruktiv, inte ens för de utsatta barnen.
Poängen med att "hjälpa" pedofilerna är a... Visa hela »

Pezster 
· Svar till dean

Hör dig och bryr mig inte ett smack. Är ljusår ifrån en humanist.

Pedofili är INTE en läggning. Det är ett fett jävla fel i huvudet. Vilket idiot som helst kan ha någon dum idé i skallen men skita i att utföra den.

Dina små punkter får mig att skratta så jag "svarar" på dem.

1. Hjälpa en sjuk jävel att inse att det är fel? Förstår inte ett peddosvin... Visa hela »

Kom igen nu. Du känner inte att du är lite väl grund i ditt tänkande? Du låter som en korkad white trash männsika när du skriver som du skriver. "uppmuntra självmord" Läst genom din blogg och du känns smartare än så. Tar dem inte i försvar (bland det värsta om inte det värsta man kan göra) utan påpekar bara att du låter som en 15-årig inskränkt småstadsbo.

Pezster 
· Svar till axl

Pedofiler borde ta självmord. Det står jag för. Helt jävla sjuka typer.

Ok, då tycker vi olika. Jag håller med dig till en viss gräns. Men som sagt, lite väl mycket medborgargarde över ditt sätt att snacka.

Är de tickande bomber så ska de ju inte gå ute på gatan. Om bara ett barn riskerar att utyttjas så är det nog värt att de sitter inlåsta resten av tiden. För att lyfta diskussionen något, någon som vet hur pass bra recoveryrate pedofiler har? Om de är kem... Visa hela »

Pezster 
· Svar till axl

Om vi snackar en riktig kastrering så kan jag tänka mig att släppa ut dem på prov i samhället.

Kommentera