Titta in här. Ni kommer till en sida som handlar om "Auratransformation". Ännu en i raden av lurendrejare (som säkert tror på skiten själv) som klår dumma människor på pengar.

Jag blir konstant förvånad över hur jävla korkade människor är. Det finns på fullt allvar människor som tror på Auratransformation, spåkärringar, horoskop, andevärlden, ödet, kristaller och all annan skit. ARGH!

OCH DESSA FULLSTÄNDIGA IDIOTER HAR RÖSTRÄTT!

Det är fan inte ok.

Hur är det möjligt att det finns människor 2011 som är så in i helvetes korkade? Jag fattar inte. Det tyder ju faktiskt på någon slags skicklighet att helt enkelt... öh... typ... "missa" allt vad vetenskap och kunskap heter. Hur är det möjligt? Har de växt upp i grottor? Bott under marken? Fötts utan hjärnor?

Jag tror vi måste döda dem.

Alternativt så måste jag tjäna pengar på dem. Jag ska ljuga ihop en speciell ny sorts kristall som ska bäras uppkörd i anus. Jag ska slänga ihop någon fantasifull historia om "ledande kristaller" som genom att befinna sig i röven "återställer harmonier i nervsystemet" så att problemen "med de dåliga energiflödena med hjälp av de elektrostatiska kristallerna kanaliseras ut genom ändtarmen". Kort sagt man skiter ut sina problem med hjälp av mina påhittade kristaller! De ska kosta... hmm... minst 5.000 spänn styck. Ja... det blir bra. Man måste köpa... erhm... tre olika för att slutföra en behandling. Det blir... 15.000 spänn per idiot!!!

Oj...

*googlar billiga kristaller*


Skriv en kommentar

Ganska slaskigt att leva på att skinna dom som är så desperata att förnuftet är alldeles kaputt, men återigen ekonomisk evolution tycker jag.

Smärtsamt och många gånger kladdigt och fult, men precis lika nödvändigt som farsoter, krig eller svält.

Pezster 
· Svar till paqe

Jupp.... men ändå... kristallbarn? Aura? Hur i helvete lyckas man "bypassa" hjärnan så att man tror på sånt trams?

Skit också..jag är inget "kristallbarn" = jag måste ha behandling. LOL! :D :D

www.auratransformation.se/auraKrystal.htm

Pezster 
· Svar till #__#

Visst är det heeeelt otroligt hur korkade människor det finns?

Har kollat länken. Jösses!
Det finns ett gammalt ungerskt ordspråk som lider: Så länge det finns hästskit, finns det sparvar också (fri översättning).
Kristallen du ska introducera ska vara skarpslipad med vassa taggar.

För det är ju viktigt att lära sig kommunicera med "Den Nya Tidens Barn". Fan, kör hårt, det kan ju inte finnas några etiska eller moraliska betänkligheter med att utnyttja dessa människor på något sätt. Buhrr, man blir lite frusen i den astrala kristallsjälen är man läser på hemsidan.

WTF?!? Indigobarn och kristallbarn?!? Och vi som är födda innan 1995 då? Vad är vi? Terrabarn? Plast? Jag fattar inte. Och så ska föräldrarna till kristallbarn göra en auratransformation för att förstå och bli i harmoni med barnen. Jag antar att detta kostar 94749085940 miljoner - plus att man tydligen måste läsa hundra böcker som säkert också kostar flera tusen. Suck.

"Inte ens mamma och pappa och de närmaste familjemedlemmarna är självklart utvalda att befinna sig i kristallbarnens närhet. De nya barnen omger sig inte frivilligt med människor som har en begränsad tankegång eller med människor som har styrande eller nedbrytande energier. Om föräldrarna beslutar sig för något annat än precis just det som barnet vill kan man vara säker på att det uppstår ett kaotiskt tillst... Visa hela »

senast idag var jag tvungen att argumentera emot någon som tyckte att ett liv efter detta var... logiskt.

Pezster 
· Svar till Tinky

Usch... tur det snart är helg. Helger är de dagar man lättast kan kontrollera idiotexponeringen.

jag är nyfiken, vad kom innan indigo?jag behöver veta så jag vet vilken transformation min mamma bör genomgå för att klicka med mig. jag bör även informera eventuell partner så att aurorna inte klashar eller nåt.

HERREGUD.

På tal om kristaller.... :D

www.saltbutiken.se/?cat_id=29

"Saltet som används i inhalatorn bildades för ca 20 miljoner år sedan och kommer från den kända saltgruvan Praid i Transsylvanien."

Wow, låter lika exklusivt som Espresso gjord på monsuntorkade Arabica-bönor från Venezuela handplockade av nakna Chimú-indianer. Funkar primärt på dåliga aktieportföljer och mot allmän otur. "den kända saltgruvan"!

Sett www.svd.se/nyheter/inrikes/nu-genomfor-fuglesang-sjalvmordsforsoket_6302596.svd ?

Han tog en överdos av ett homeopatiskt... "läkemedel(?)".

Normala människor kallar det för att "ta ett glas vatten" :D

Min bästa vän är ingen idiot. Men några andra jävla idioter har förvrängt skallen på henne och utnyttjar henne och hennes rädsla för sjukdom. Auratransformation 2700 kr därefter 3 balanseringar a´700 kr. Nu stoppa fötterna i ett detox fotbad 5 ggr a´350 kr. Dricka Fitline drinkar varje morgon, 850 kr i månaden. FY FAN för er som utnyttjar och skinnar "dumsnälla" människor på det hä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Shadow

"Min bästa vän är ingen idiot. "

Och sedan resten...

Erhm... jo?

Kommentera