En rysk "toppastronom" säger att vi kommer träffa aliens inom 20 år. Ojojoj... detta förutsätter så klart att de överhuvudtaget VILL åka hit.


 

Bilden i artikeln är helt fel!!! Tack vare mina intergalaktiska kontakter har jag fått tag på orginalbilden från några livsformer ute vid den blåa jättestjärnan Cygnus OB2-12. Det är en "helium3"-utvinningsarbetare vid namn Flexxior som fick frågan "Istället för lön... kan du tänka dig planeten Jorden?" varpå han gjorde så här:

 

Ni ser skillnaden, va?

 

Vi är självklart inte ensamma i universum. Men det är inte heller precis någon rusning till vår efterblivna planet. Jag tror till och med det är en karantänszon på några hundra ljusår runt oss. Ni vet... typ... mata inte aporna.

Skriv en kommentar

Tss, jag var med i Aftonfabeln en gang, poserandes med ett teleskop, som illustration till en artikel om Mars (2003, nar Mars var som "storst"). Inte ett pastaende i den artikeln var korrekt. Felciteringar, komplett idiotiska pastaenden, som tagna ur en av mina mindre intelligenta studenters forsok att skapa en mening av de ord de hort mig saga tidigare. Troligtvis gjorde de nat liknande med dessa astronomers citat, allt i avsikt att fa ihop en sensationsartikel… Om man kollar i... Visa hela »

Underbart!!! Haha!!

Tänkte precis samma sak instinktivt när jag såg första bilden, att fel finger var upp i luften! Hahaha!

Det där fingret får vara svar på blogginlägget ovanför. Inte åt dig utan som medhåll åt alla newagare...

Kommentera