Jag skrattar så jag får kramp!!!

Som bloggare ser man titt som tätt andra bloggar figurera i länkningarna. En blogg som titt som tätt dyker upp är apg9.se. Det är en religiös knäppskalle som förklarar allting i dagstidningarna med att jesus är på väg. Eller att jesus kan lösa alla problem. Eller att man måste bli kompis med jesus... Jesusjesusjesusjesus... bah! Tjaaaatigt!!!

Först tänkte jag ägna lite tid åt att hatblogga om den religiösa snubben - Christer - som driver den där bloggen. Men sedan kom på att det behöver jag inte. Jag kan istället låta Christer, med sin vita ukulele (looooool), visa er precis varför religion är så fucked up.

Hahahahahahahahahahahahahaha... självmååååååål! Bra jobbat Christer! Vi vuxna människor som tar avstånd från sagofigurer tackar dig för ditt bidrag i kampen mot religionen!



Skriv en kommentar

Oh, yeah!
Blir ännu roligare om man låter muspekaren följa över hans mun hela tiden, så att det ser ut som att han samtidigt försöker äta upp den. Sen kan man ändra muspekarsymbolen till en oblat (om man har en sådan) och samtidigt mixtra med ucken så att den blir en magnum-vinflaska.
Seriöst - finns han?

Pezster 
· Svar till Jonte

Hahahaha...

Och jupp... stackars Christer finns på riktigt.

Halleluja!

Han är som en seriefigur. Ibland undrar jag om det inte är ett långdraget skämt för att driva med alla religiösa puckon.

Pezster 
· Svar till Jebus

Man får hoppas på det. Det hade varit jobbigt om det finns så ointelligenta människor på riktigt.

Jo, precis. Han spelar åtminstone inte banjo!

Pezster 
· Svar till Jebus

Hahahaha... En vit ukulele är lite bättre än en banjo.

FAN! Nu kollade jag igen på den. Vilket harmlöst mongo han är. Så varför vill jag att något riktigt ska hända honom?

Katter käkar ju upp sina ungar om det är nåt fel på avkomman. Vi människor gör inte så.
Det tycker jag är synd... ;)

Pezster 
· Svar till Jebus

Va?! Gör de! Sanslöst! Det borde vi med göra. Jag menar... vi har ju dessutom ketchup!

Precis! Och sojakorv! MMMmmm!

Pezter: Vet du då inte att Jesus är den enda sanna vägen till frälsning?
Oh. Yeah.

www.youtube.com/watch?v=ExAw4hIhRIU

Jag tror att stackars Christer har haft en fru och unge som dog i en olycka, det gör för ont att tänka logiskt för den kraken. Olyckligtvis för både han och hans omvärld är han inte tillräckligt våldsam för att få tillgång till dom snälla människorna i lång vit läkar-(absolut inte trollkarlarna i "kyrkan", dom får han träffa så... Visa hela »

Kommentera