Både Aftonhoran och Expressen kör en grej om en ryska, Natalia Avseenko, som har simmat naken med valar i ryska vatten. Hmm... why? undrar min hjärna direkt.


"Syftet med experimentet var att tämja vitvalarna, som enligt forskarna inte gillar syntetiska material såsom dykardräkter."


Öh... ja. Just det, hjärnan. Well spotted.

En människa simmandes i iskallt vatten kan ju inte vara vardagsmat för en val att träffa på? Eller? Missar jag något? Finns det en "människo/val"-get-together någonstans? Kramkalas där valar och människor tafsar på varandra? Inte? Nehej... att då en val skulle ha synpunkter på hur en våtdräkt känns eller ser ut kan ni ju försökta lura i någon annan.

Valdiskussion:

"Kolla! En människa! Vi simmar bort och säger hej!"

"Nej. För fan. Kolla... svart våtdräkt?! Som inte känns som en människohud? SYNTETMATERIAL!? Absolut inte. Såååå otrendigt!"

"Va? Hur vet du hur människohud känns?"

"Öh... det gör jag inte och vi kan inte prata heller så vad fan håller vi på med?"

*upprörda valljud*



Klart det är ett PR-knep att slänga ned en naken kvinna som plaskar runt lite med valar. Antingen det... eller så har några kåta ryska "forskare" lyckats övertyga Natalia om att detta minsann är "seriös forskning".

"Ställ upp nu för fan! Det är ju för valarnas skull!"

"Ok, då."

*alla tar fram sina kameror*

Igelkottar gillar förresten inte silikonpattar... för... öh... det just det påståendet leder till att jag kan göra några... erhm... intressanta experiment.

:D

Skriv en kommentar

Undrar om hon lyckades tämja någon av de söta små valar?

Pezster 
· Svar till JB

Kanske det. Eller så tämjde de henne.

Vissa kvinnor gör allt för storlekens skull!

NEeeeeeeeeeeeeej!! Det borde vad "Det förefaller naturligt att igelkottar borde attraheras av nakna siliconbröst, följaktligen föreslår jag att en offentlig studie görs för att grundligt utreda om så är fallet" och efter lite EU stöd och ett besök på en lokal strippklubb tillsammans med en söt föräldralös igelkottsunge då du bedyrar betydelsen av din forskning så är du golden! ^______^'... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tim

Hmm... eu-stöd... Tim... du borde vara med på den här undersökningen. :D

Kommentera