Var på Netto och införskaffade frukt till kontoret. Framför mig i kön står det två feta kvinnor och gnäller om pengar. Fettot som ska handla gnäller om att hon inte har råd att skicka sin son på ett läger utanför Köpenhamn. Hon gnäller vidare om detta under hela kötiden ...Gnällgnällignällgnäll, buhuuu vad jag är fattig, gnällgnäll osvosv...

Jag lägger märke till - förutom basmatvaror - en obscen mängd godis, chips, läsk och två tidningar på bandet. När fettot når kassan så köps det dessutom fem paket cigg.

Så jag ägnade mig åt lite huvudräkning där jag stod och fick öronen infekterade av deras gnäll. Tre stora chokladkakor (60 runt spänn), två big pack chips (50 spänn), två tidningar (c:a 100 spänn), sexpack 2 liters läsk (c:a 60 spänn) och fem paket Marlboro cigg (245 spänn).

Kan man köpa godis och cigg för över 500 spänn vid ett tillfälle är man inte fattig så man får gnälla om det i kön på Netto. Om hon svullade mindre godis och skippade ciggen kanske hennes grabb kunde gå på det där lägret i sommar.

Ordet för dagen får alltså bli PRIORITERINGAR.

Fetknoppshelvete.

Skriv en kommentar

Men hon är ju sjuuuuk ;)

Pezster 
· Svar till Dr.Dum

Hahahaha... jag just det. Hon LIDER av fetma. Blev smittad på en semesterresa.

Det är väl tyvärr snarare att hennes son lider av att ha en odiciplinerad moder. Undrar vad det var för läger. Kanske ett "ät så mycket bacon du orkar" camp ( Danmark trots allt)? Äpplet brukar ju inte falla så långt från trädet...

Tjockisar borde inte få ha barn.

ja, fatta hennes räkningar från specialläkare osv.inte lätt att få ihop det då

Pezster 
· Svar till Kris

Och specialkost, Kris! Glöm inte den. Godis är inte gratis.

Naturligtvis av diverse kvacksalvare och spåkärringar, en riktig läkare skulle ju ge sanningens obehagliga kalldusch..

"Ät gärna sju påsar jordnötsringar om dagen, bara du viskar sju böner sju gånger i sju riktningar till ätandets aspekt; Glubb-Slaftz-den-Ständight-hungranthe-och-milt-uttråkade. Han ger evigt liv till dem lycksaliga få som får betala mig, hans profet och språkrör på detta p... Visa hela »

Pezster 
· Svar till paqe

Jag hoppas det paqe... det hade varit vackert på något sätt.

Apropå den...läst det här?

www.aftonbladet.se/nyheter/article13139285.ab

Älskar slutklämmen

"För Viking är Playstation, Gröna Lund och fotbollsskor ungefär lika viktigt som mjölk, en aktiv fritid och hela kläder."

Öh...jaha, så det innebär att alla barn som inte har PS, går på Grönan och har fotbollsskor är fattiga? Vafan, vart drar man gränsen?

FAN va irriterad jag blir! Såg något liknande på Maxi häromdagen. Hon hade blivit utförsäkrad trots hennes kroniska värk i lederna. Gnäll, gnäll... Sen att hon säkert vägde 120 kg hade ju inget med saken att göra. Det har ju med GENER att göra!

Pezster 
· Svar till Sofia

ELler hur! Visst morrar man på dessa jävla stolpskott!

Jag vill gärna tro det. Finns ju så många fall av forskningsgenombrott som har berott på att någon i ens närhet har drabbats, exempelvis Ahlzheimer's.

Kan nästan se honom där i frack mottagandes priset: "Ja, jag skulle vilja tacka mina kollegor, sponsorer, nobelkommitén och framförallt min mamma. Redan som barn såg jag följderna av dumhetens baksida. Min mor hade en IQ strax under en åkersork, och misshan... Visa hela »

Sofia - jag hoppas verkligen att genetiska anledningar inte skall vara nödvändigt för att få vara sjuk eller trasig utan att miffon som du kommer och gnäller. Om jag blir skadad lär det vara på eget grepp - jag cyklar, rider, tränar och fjällvandrar. Skulle du föredra att jag packar in mig i bubbelplast och bara äter riktigt nyttig mat så jag bara blir sjuk av "godkända anledningar"?

Pezster 
· Svar till Alex

Att vara fet är inte att vara sjuk. Det är att vara lat och dum.

Kommentera