När det står att filmen börjar kl. 21.15 är det fan INTE ok att de kräker ut reklamfilmer till 21.32. Jag har betalt för att se FILMJÄVELN och inte för 17 minuter(!) hjärndöd reklam. Jag får inte ihop det... jag köper något... och tvingas bli exponerad för reklam? Varför?

Fast att SF inte riktigt drivs av de smarta människorna blir snabbt uppenbart vid ett toalettbesök på biosalongen. I ett litet rum med 3 stycken urinoarer så finns det en... toalett? VEM använder den? HUR tänkte de? VARFÖR?!?!?


"Kissa ni grabbar... jag sätter mig och tar en socialbajs." WTF?!

 

Vi såg förresten Super8. Den var helt ok.

 

Skriv en kommentar

Haha Socialbajs!!

En liten socialfis kan man väl tillåta sig iallafall... borde väl inte vara för mycket begärt.

Det ät bara inse att bio är skit(!). Filmer ska ses på storskärmen hemma, där det inte finns reklamer alls, och där man kan stänga dörren och skita i lugn och ro.

Till och med under filmen, den pauser man bara.

ELLER kör socialvarianten, om man nu kan se TVn från muggen.

på en restaurang jag brukar gå till har den EN damtoa. inne på damtoan finns två toalettskålar.

....?

nästa gång jag är där ska jag fan fota.

Pezster 
· Svar till Tinky

PLÅTA! ;)

Jag lägger den i det här inlägget.

Jag gissar att det har med handikappanpassning att göra, jag kan inte föreställa mig att något annat var i åtanke för den toan. Pezsters länk då, #_#'s såg ganska bisarr ut, vända mot varandra med någon meters mellanrum, klämduell?

Förvisso går ju tjejer av någon obskyr naturlag på toa i grupp. Jag har alltid undrat vad det är dom EGENTLIGEN gör, hejar på varandra för att det ska gå snabbare? Men min nyfikenhet sträcker sig inte långt nog att ta reda på't :P

paqe - kan intyga att de flesta damer inte brukar ägna sig åt tandemskitning i allafall

Kommentera