Idag var vi på lunch tillsammans med några studiomusiker. Vi hamnade på en riktigt bra thairestaurang. Vi körde stora buffén och kastade oss över alla godsakerna som låg där och väntade på oss.

Fast nu var ju gitarr-Ulf med oss. gitarr-Ulf är supervegetarian. Han står alltid och pekar på allt vegetariskt och säger saker som... Prova det där! Ojojoj, va?! Vänta! Prova detta också! Sedan sitter han och berättar hur otroligt bra han mår av att äta vegetariskt och hur fantastiskt gott det är. "Prova!" tjatar han. "Provaprovaprovaprova!"

Plötsligt ser han hur Robert går bort mot buffén för påfyllning. Då måste gitarr-Ulf springa bort till honom och hjälpa honom att prova allt vegetariskt som finns... så att Robert med kan må lika bra som gitarr-Ulf. Vi hör gitarr-Ulfs mantraliknande tjat ända bort till bordet. Vi tycker synd om Robert.

Jag passar på att "krydda" gitarr-Ulfs mat med några bitar kyckling. Sedan några till... ännu mer kyckling... och så rör jag om lite med pinnarna.


gitarr-Ulf kommer tillbaks. Robert har - för att slippa tjat - lagt upp en massa veggocrap på sin tallrik och ser mest ledsen/olycklig ut. gitarr-Ulf börjar äta och - mellan tuggorna - frågar han hela tiden om Robert tyckte det var gott. "Gott, va? Jag sa ju det! Oj! Glömde ju! Prova med den här!" osvosv. Robert börjar bli irriterad.

Vi andra sitter och tittar på gitarr-Ulf när han äter.

gitarr-Ulf äter helt ovetandes små bitar av kyckling... hönsbebisar... som levt deprimerande liv och "kostat" massor med koldioxid...

In your face, din veggopredikant.

Edit... jag har alltså inget emot folk som är vegetarianer... om de inte konstant ylar om det och predikar sin kaninlära som en religiös fanatiker. Då måste de dö. Helst genom köttförgiftning.


Skriv en kommentar

Hahahahaha! :D

Fantastisk!
En klasskompis körde något liknande trick på en muslimsk rekryt som alltid häcklade och gnällde om fläskkött, men söp som en sjöman... Han gillade "lammgrytan" tills de berättade. Dubbel-Haram eftersom de drack starköl till maten.

Teorin om att acceptera andras meningar och sätt om de håller den för sig själva håller jag med om, gäller livsstil, religion, uppfostran, det me... Visa hela »

Pezster 
· Svar till HenrikB

Nej... vi sa inte till honom... vi bokade en ny lunch istället...

... to be continued...

haha. risken är att han fick rännskita för att hans mage inte längre hanterar kött bra.

en det är ju kul :3

Pezster 
· Svar till Tinky

Precisss!

Hahahaha... "Rännskita"... :D

Fy faaaan va taskigt!!!! (fnissar elakt och är samtidigt klädsamt upprörd)

Jag har dock märkt att för det MESTA så är det köttätarna som ska pracka på oss fridfulla veggosar hur "gott" det är med blodiga biffar och RIKTIG mat. suck. Samt dra deras lama "skämt" om att morötterna och gräset lever när vi äter... (irriterande som faaaaan att alltid höra om deras blodiga biffar och då... Visa hela »

Sofia, det hade kunnat vara värre. De hade kunnat skämta om din cheeseburgare varje gång ni käkar.

HAHA! :D

Öööh??? Cheeseburgare? Tja den är ny...

Är din cheeseburgare ny? Den operationen måste ha kostat mycket pengar men jag är glad för din skull. ;D

????? Ok jag erkänner: Fattar INGENTING och kommer därför tillbaka till detta ställe på nätet flera gånger om dagen för att se om någon vänlig själ förklarat... Patetiskt...

Pezster 
· Svar till Sofia

Nejdå... jag vet inte säkert... cheeseburgare är väl en slags ställning har jag för mig? Slangmässigt alltså.

Jebus? Typ... hjälp? ;)

Voonderful :)

Sofia: Du behöver inte bli upprörd, jag bara skojar med dig.
Cheeseburgare är slang och har ingenting med maträtten att göra.

Humorpartiklar kanske finns i kött. Bara en teori.

Pezster 
· Svar till Jebus

Kanske fel slang här nu, men är inte en cheeseburgare något som kräver en man och två kvinnor? Eller är jag helt ute och reser?

Haha, jag var tvungen att kolla urban dictionary nu och kolla vad du snackade om. Men, ehm.. tydligen är det nån slags ställning också. ;)

När en brud ligger naken på sidan med benen mot varandra brukar man säga att bävern ser ut som en cheeseburgare. Spread the word!

Pezster 
· Svar till Jebus

Hahahaha... man lär sig mycket här i kommentarsfälten. :D

FAAAAN! Jag kom tillbaka en gång till!?! FAN! Det är något FEL på mej! Ha ha ha! Men jag blev lite mer road ännu en gång. he he

Kommentera