Vi har en tonåring i vår riksdag. Vi har en snubbe som ibland åker på resor med sin transpersonlighet. Vi har haft en troskastande och biografpissande riksdagsman med missbruksproblem. Vi har riksdagsmän som... äsch... för tusan. Listan med fail kan göras hur lång som helst.

Det senaste är den där pillerknarkande och alkoholmissbrukande Petzäll som nu ska sitta kvar i riksdagen som en "politisk vilde" med noll makt och noll funktion i tre år till. Varje månad får han 56.000 spänn av dina och mina skattepengar. Efter tre år av att göra ingenting kan han fortsätta med det i ett år till fast då får han "bara" 44.750 spänn i månaden. För att göra så det sista året krävs det bara att han helt enkelt inte tar ett nytt jobb. Och en snubbe som Petzäll kommer givetvis inte att hitta ett lika "bra" jobb där man får mycket pengar genom att inte göra något alls. Överallt annars i samhället får man betalt efter prestation.

Petzäll är bara girig. Det där pratet om att han vill verka för sina "hjärtefrågor" om missbrukare och allt annat han har kläckt ur sig är uppenbart skitsnack. Killen är megagirig och ser helt enkelt framför sig 4 år där han inte behöver arbeta och dessutom få en bra lön för det.

Han är inte bara girig utan visar även vilken idiot han är när han mer eller mindre hotar sitt f.d. parti med att han ska avslöja hemligheter. Så, han är inte bara en knarkare och en alkoholmissbrukare utan kör även med hot. Men med tanke på vilka människor som dras till partiet så ska man nog inte vara överraskad. Trist nog har dessa intelligensbefriade idioter nu smetat sig in i Sveriges riksdag och nu har de kalas därinne. 

Vi behöver ÖKA intelligensen i riksdagen! Inte minska. Just nu är det rena rama clownfabriken.

Nötter föder nötter.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 -

Skriv en kommentar

Vi har det samhälle vi förtjänar. Tyvärr...

Tycker du är lite missunsam, glädjs istället åt att ungdomar får lite balla jobb och att missbrukare får en andra chans att vara i fosterlandets tjänst samt givetvis också på fosterlandets avlöningslista.
Tycker du kan ta och förbeställa Petzälls kommande bok där han kommer med snyftande avslöjanden om hur hemskt det var att som ung människa bli duperad till att vara med i Sd.

Klart han vill "verka för (att få fortsätta med) sina hjärtefrågor"! Att knarka och supa 24/7 är ju inte billigt..!

Nu får alla andra på Dagcenter Rosenbad en chans att utbrista "Detta är inte acceptabelt, han ska bort!" för att lura iallafall något valboskap åt sitt håll. Egentligen bara fikonspråk för "gå och ät en säck med pung, era dumma, lättlurade kukhuvuden, ha ha"

Visst är det så. Varje val redovisar kanske de två översta på röstsedeln lite vem de är, vad de tycker/tänker göra osv. Resten (hög sannolik miffon/muppar) på röstsedeln slinker bara med utan någon vettig granskning. Så visst förtjänar vi dom eftersom inga krav på redovisning ställs.

Första gången jag läste om Petzäll blandade jag ihop det med Pezster. "Va! Är han i riskdagen?"

Pezster 
· Svar till Klas Mellbourn

Den dagen hade, mycket riktigt, hetat Riskdagen :D

Det är bara att erkänna, jag valde fel som gick på universitet för att kunna skaffa ett jobb och tjäna mitt uppehälle, jag borde ha blivit politiker. Då hade jag inte behövt kunna något och fortfarande tjänat mer än jag gör nu.

Petzäll är en gold digger, som kläckte på valnatten 60000 spänn i månaden och fri lägenhet i Stockholm. Redan då anade man onåd.

Hahaha, så bra Klas! Men huga vilken tanke, förväxla de två....eller att det blir riskdag med Pezter. : )

Kommentera