Just nu märker jag att flera av mina kvinnliga vänner på Facebook nog inte får vara med längre. De postar nämligen en massa idiotposter i stil med:

"37cm 30min"

"38-39 cm 15 min"

"38 cm 5 min"

Det handlar alltså om kvinnornas skostorlek samt hur lång tid det tar för dem att fixa håret på morgonen. Suck. Och MÅNGA av dem ställer upp på det. WTF?! Varför?!

Tydligen ska detta masspostande medverka till ökad medvetenhet för bröstcancer. Fotstorlek, hårmeckande och bröstcancer hör tydligen ihop... jag fattar inte... kan det vara... kvinnologik?

Äsch, i vilket fall som helst. Detta är en mongolek och alla som deltar är korkade.

Facebook = Vuxendagis.

Skriv en kommentar

hahahhaha VAAAA. mer... "logiskt" vore väl att posta sin bh-storlek? eller... JAG VET... posta hur mycket /ofta man donerat till cancerforskning - och inte bara tuttcancer.

Pezster 
· Svar till Tinky

"hahahhaha VAAAA"

:D

Helt rätt reaktion. :D

Jag har själv undrat vad dessa längder och tider betyder. 39 cm är dock jäkligt stora fötter, speciellt för en tjej... Mina fötter är c:a 27 cm långa, och då har jag storlek 43.

Pezster 
· Svar till Gurra G

Har inte en aning om hur de tänkt. Antagligen inte alls.

"Ok damer nu är det den tiden på året igen, till stöd för bröstcancer-medvetenhet!
Vi kommer alla ihåg förra årets omgång skrivandes bh färg som din status ?
..... eller hur vi vill ha våra handväskor? Bra, i år är det något annorlunda.

Du måste skriva din skostorlek (bara siffror) följt av ordet "cm" och hur lång tid det tar att fixa ditt hår ... Kom ihå... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Oskar

"Tala inte om för någon man vad status betyder, låt dem gissa!"

Eftersom vi män tänker logiskt så hade solen exploderat innan vi kommit fram till vad fan brudarna ylar om. Fast å andra sidan är det väl inget som vi män hade spenderat någon tanketid på.

"38 cm 4 min"
"Öh... visst."

*öppnar öl*

Ah, så det var det det handlat om. Hur har dom tänkt att det ska öka medvetenheten om dom inte berättar vad dom pysslar med? Och förresten, vadå öka medvetenheten, är det nån som inte är medveten om bröstcancer idag? Det många däremot inte är så medvetna om är väl att prostatacancer dödar fler människor varje år men får bara en bråkdel av uppmärksamheten. Men men, antar att... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Daniel L

"Men men, antar att folk är och förblir idioter."

:D

Hahaha!! Jag håller på du! Jag begriper't inte! BH-storlek kan man ju åtminstone förstå kopplingen, men alltså, nej.. Och en annan grej - är det inte Oktober som är rosa bandet-månad? (Vilket är en diskussion i sig, varför rosa i oktober och inga andra färger under resten av året - i rättvisans namn?).

Pezster 
· Svar till Åsa

Kopplingen finns inte. Men ändå gör folk det.

Folk = lämmlar

Googlade för att förstå va fan som hände på FB och kom hit. Fint med en förklaring och kunde inte instämma mer i din slutsats på temat!

Pezster 
· Svar till Kalle

Hahaha... precis.

Fördelen med alla postningarna är att man kan mobba alla som faktiskt hängde på.

Man skulle kunna tro att det inte är ett svenskt fenomen utan att någon översatt det. Om man skriver 8 inches 5 min skulle man lätt kunna tro att det är makens utrustning och uthållighet som de kommenterade i stället för skostorlek och tid att fixa håret. Men med svenska skostorlekar blir det lite konstigt. Kan någon bekräfta att det är så?

Pezster 
· Svar till StenSture den yngre

Hahahahaha... Ännu värre om det är så. Om folk frivilligt matar ut kukstorlekar och annat på FB så är mänskligheten körd på allvar.

...och för att uppmärksamma mäns prostatacancer så ska alla publicera 1) prostatastorlek i cm (flickvän/fru måste nog hjälpa till) och 2) tid för att lägga senasete 'core dump'.

Pezster 
· Svar till jkm

Hahahahaha... och "gh" eller "-gh" beroende på om gummihandske användes vid kontrollen eller inte.

Postade detta på en vän FB:
Har hört att det ska handla om fotstorlek, hårfix och bröstcancer. Mina 46:or är 29 cm...

Fick svaret:
Men JONAS då!!! Lägg dig inte iiiiiii. Ditt svar är dessutom fel... :P

Hur menar dom...?

Pezster 
· Svar till Jonas

"Hur menar dom...?"

Jonas... det är kvinnor. Låt dem hållas bara. Ta en pilsner och tänk på vettiga saker ;)

Öppnade just en och tog fredag...

Jonas: De lägger bara på "cm" för att förvirra (ännu mer?). :P

Roligaste är väl att det är flest killar som gör det, vad jag sett, mest för att retas då. :D

Störtlöjligt! Och det värsta är att det inte verkar finnas någon avsändare. Det kan alltså lika gärna vara facebook själva eller något reklamföretag. Men det är ingen som har ens funderat över varför de gör detta. Sen tycker jag inte att man ska dra det till en tjejgrej - har sett lika många killar som skrivit. Det kan lika gärna vara en man som kommit på det. Ni brukar gilla att snacka storlekar ;-)

Vilka otroligt korkade kommentarer. Grabbighet är bara så himla trist. Tur att inte alla killar är så jäkla förutsägbara.

Pezster 
· Svar till Åsa

Ja... oj... usch... och så bra det är att du tycker att det är viktigt med skostorlekar och hår.... bra där Åsa...

Kanske du borde bli president eller något. Du verkar ha koll på dina prioriteringar.

Killar, jag skäms över att kvinnor är så jävla korkade att dom gör detta.. cm och min för att stödja cancer?

Förlåt ni män som tvingas se denna galenskap av en stor del av den kvinnliga befolkningen.

I am no part of it!

Pezster 
· Svar till @lottalindholm

Vi vet att inte alla är med på det :D

Det roliga är att vissa killar hänger på... hmmm... lite oroväckande...

Jag menar... en snubbe som har koll på hur lång tid han meckar på håret?!?!?!?!

Erhm... typ.... ok?

Meb jösses. Att ni ens orkar störa er. Det finns ett syfte bakom, om det sen råkar vara lite lite ologiskt spelar det väl ändå ingen roll? Vad gör det er? På vilket sätt har det skadat er? Varför ens lägga energi på att bli så irriterade att ni måste in på ett forum och skriva av er? Ni hamnade ju ändå bara här för att ni var så förbannat jäkla nyfikna att ni var tvugna att goog... Visa hela »

Jag håller med dig!
Det är något nytt varenda år.. >_<

Om kvinnor tillåts vara ologiska när det gäller skitsaker så kommer det att leda till att de uppmuntras till samma beteende när det gäller viktiga saker samtidigt som kravet på att deras ologiska argument skall behandlas som om det vore logiskt kvarstår.

om jag förståtträttär detlaårlängd och tid de lägger på att fixa det lr?

Återigen: Gör inte detta till en tjejgrej. Det är bara pinsamt. Och korkat. Just med tanke på att det är lika många killar som har skrivit det. Enligt logiken borde dessa killar vara lika ologiska och vad händer då enligt er logik?

Argosy: Word!

Argosy: EXAKT! It already hit the fan long ago...
Genuspedagogik, någon?

Kan inte tro att män/killar har hakat på fenomenet. Kan vara någon sån där"metrosexuell"(läs gay)som slagit till igen.

Håller med Candy där, kön har inget med saken att göra. Idioti är gränsöverskridande.

Facebook..... (simulerar fisljud....)

När IT-revolutionen kom kunde man göra stora rationaliseringsvinster. Men fan vet om inte mycket av dessa vinster ätits upp av allt jävla facebook-klottrande. Är det inte helt sjukt att vuxna människor lägger så mycket tid och energi på fullständigt improduktivt tidsfördriv?

Om ni läser Christians kommentar så förstår ni varför det inte är en tjejgrej. Korkade människor kommer i båda könen.

@Christian:
Läs Pezsters inlägg igen så förstår du vad det handlar om....

@Nick:
Som sagt - korkade människor kommer i alla skepnader. Och ja - jag pratar om dig!

@Daniel L:
Tack för stödet :-D

Okej, om det nu inte är skostorlek eller kuklängd, så borde det vara hårlängd.
Jag var länge övertygad om att det var deras IQ.
cm skulle kunna vara en felskrivning av ca (cirka).

Darwin - wow. Intressant alias. Du lever verkligen upp till det - not. Här har flera (inklusive Pezster i sitt inlägg) berättat att det handlar om skostorlek men med "cm" efter så att folk ska börja undra.
Tycker verkligen att du är fel människa att komma ylandes med ett kul skämt om kvinnors IQ när du själv inte verkar ha IQ nog att läsa ett helt inlägg. Imponerande - verkligen.

Att vara med och stödja viktiga saker kan jag väl göra, men när det förvandlad till Bindefeld jippon med massa flams och trams är mitt intresse helt bortta.

Som just på FB.

Seriöst, om man känner för att stödja något så gör man det vilken tid på året det än är, utan FB, kändisar eller sopiga galor som det envisas med att sända på tv. Plus dessa jävla fula pins so... Visa hela »

Åsa: ja är nu måhända inte kille, men tydligen ändå "grabbig" - men jag kan donera pengar till cancerforskning utan vare sig ett fjantigt rosa band eller centimeterangivelser. fan gör du?

Kommentera