Rossana Dinamarca (V) pendlar med litet jetplan och taxi mellan Trollhättan och Stockholm. Kostnaden för det sedan valet i fjol är hittills lite runt 250.000 spänn.


"Från Trollhättan till Stockholm går ett klimatvänligt och billigare X2000-tåg som hon skulle kunna ta.

– Jag åker kollektivt när det inte finns någon tidsbrist för min del, säger Rossana Dinamarca.

Tidsbrist är väl ett argument som stressade affärsmän brukar använda?

– Det jag väljer är att kunna vara hemma med mina barn så mycket som möjligt."


Vänta nu här. Inte nog med att hon har en bra lön, utan hon anser tydligen att vi skattebetalare ska vara ok med att betala en kvarts miljon (hittills) i resor för att hon ska kunna vara hemma lite med sina barn. För helvete... verkligheten borde knacka på och presentera sig i riksdagshuset.

Karriär innebär en del uppoffringar, ditt stolpskott. Alla andra (ni vet, vi med riktiga jobb) i Sverige flyttar eller har dubbla lägenheter temporärt för jobbets skull. Alternativt tackar vi nej till jobbet med hänvisning till familjen och letar vidare. Utom för politiker... där är det stenhårt "äta kakan och ha den kvar" som gäller. Vad fan, det är ju bara skattepengar...

Hon återkommer till journalisten med ytterligare ett fail via sms:

"... vad gäller flygresorna så kilmatkompenseras givetvis för dessa."

VA?! Då blir det ju ÄNNU dyrare! ARGH!


Skriv en kommentar

Du skriver 25.000 men du menar 250.000 right?

Pezster 
· Svar till Anders

Pezster 
· Svar till Anders

Hahaha... jag är trött idag. Först blev det 250.000.000 pga av feltryck vid radbryt. Därefter 25.000. Pust. Tack för heads-up.

Inte bara ÄNNU dyrare det är pengar som eldas upp. Men så till hör hon en kader människor som tror perpetuum mobile fungerar.... Det var iof också en kommunist som tyckte det var en bra ide.

Hahahaa...vänta nu!
En kommunist som står för att alla skall ha det lika jävligt...åker altså jetplan o taxi...
Hmmm...låter mer som om hon i smyg är så blå så att det får Anders Borg att te sig som Mao Tse Tung...hahahaha!

Jag funderade ett tag på att bli yrkesknekt. Men sen kom jag på att jag kan skickas att göra riktigt, RIKTIGT hemska saker allt efter dessa "välbalanserade", "folkvalda" sinnens nycker.. det går fetbort!

Pezster 
· Svar till paqe

Hahahahaha... vilken höjdarkommentar!

Hon är en snyltare och jag tror tyvärr hon inte är ensam om att utnyttja skattepengar med familjära ursäkter. Funderar seriöst på att bli politiker. Behövs ingen utbildning, inget vett, inget ansvar och inga krav ställs. Samt att du får bra betalt. Gaaaah!

Pezster 
· Svar till Dr.Dum

Jag ska även jag bege mig in i politiken. Verkar slappt värre. Alla i riksdagen verkar vara mobboffer från skoltiden så det kan nog bli riktigt kul. Tänk dig bara... att doppa en felröstande liten miljömupp i toaletten! Eller hänga upp en vänsterpartist i kalsongerna i kapprummet.
I'm so there.

Extrem men återkommande. För ett par år sedan var det någon som satt och åkte taxi tor Karlaplan varje dag. Jag får det till minst 50 tusen om året. Deras resepolicies borde kanske revideras.

70-talets längsta efterfest är slut och det är dags för dem att gå hem. När ska man inse detta och avsätta hela partiet?

Se där ja! Ska vi alla ha det lika, så vill jag också vara vänster...om det är lika som henne...

Att bli politiker för moderaterna är en bra ide. Samma förmåner och inget gnäll, för ingen väntar sig annat av en moderat. Har ni tänkt på att varenda gång vänstern och sossarna ertappas med något sånt här så kommer det några dagar senare en liten pyttenotis om att ett gäng moderater gjort samma sak, utan att någon ens reagerar. Alla politiker som inte sett detta och fylkats till moderaterna må... Visa hela »

Kommentera