Inte bara ful utan även sjuk i huvudet! Full pott!

Varsågod USA!

 

Har ni sett klippet med den där galna hollywoodfrun Gunilla Persson? Där hon inför en talangjakt pratar med sin dotter som mår illa och har kräkts? Om inte så klipper jag in här vad hon sa (se det här):


"– Vet du vad? Det är jättebra att du kräks, för då får du upp det här slemmet som sitter i halsen. Det är Gud som gör att du gör det, förstår du. Det är Jesus som ser till att du kräks nu. Jag har bett till honom. Och han såg att det satt otäckt slem i halsen. Det är det som gör att du kräks. Inte för att du är nervös. Det är jätte-jätte-jättebra att du kräktes, säger mamman till sin dotter i videon."


WTF?! Hon är ju helt borta! Det hade varit riktigt roligt om det inte vore för det faktum att hon är förälder. Stackars unge? Inte nog ska mamman leva ut sina kändiskåta idéer via henne... hon indoktrinerar dessutom ungen med sagor.

Vänta nu här, tänkte jag. Ett religiöst pucko i media... hmmm... det borde ju... kan jag ha sådan tur?

Så jag gick in på riksmongots blogg (apg29.se) för att se om Ukulele-Christer skrivit något om detta. Jomenvissthadehangjortdet! Extralol!


"Naturligtvis har mamman... rätt! Det är ju bra att kräkas upp det som inte är bra som man har i magen. Då mår man bättre sedan!

Jesus vill att du skall må bra. Han vill inte att du skall vara sjuk.

För övrigt är videon från Aftonbladet vinklat hur mycket som helst."


Hahahaha... jag dööööör. Som alla andra religiösa människor så är det totalt oreserverat medhåll som gäller mellan dessa galningar.

"Jesus sa åt mig att äta bajs!"

"ÄT! ÄÄÄT! Det är lysande! Bra idé!!!"

"Jesus tycker jag borde slå dig."

"Det är briljant! Slå mig! SLÅ MIG!"

Hmm... kan man utnyttja detta på något fräsigt sätt? Få se...

"Jesus sa åt mig att säga åt dig att du ska ge mig alla dina pengar."

"Här! Ta dem! TA ALLT! Varsågod! ALLT för Jesus!"

Öh... vänta nu här... är inte det redan gjort?

Dang it.


1 - 2 - 3 -

Skriv en kommentar

jisses de var det knäppaste jag hört X)

Men har den där ukulelemannen mist precis allt förstånd??? Är det Jesus som vill att man kräks..? Hmm betyder det att kräkreflexen bara utvecklats hos kristna? Eller vill även Allah att man kräks? Och vem farao är det av dessa gudar som då får MIG att kräkas?

Jag kräks ju nästan enbart åt religiösa dårar. Är det verkligen Jesus som får mig att kräkas åt Ukulele-Christer? Trev... Visa hela »

Ukulele-Christer förlorade sin fru och dotter i en freak accident tror jag, det är därför hans hjärna jobbar 50-50 med att andas och med att lura honom att det finns någon ansvarig/mening med allting.

Olyckligtvis finns det väl många som eldar på hans trasiga hjärnspöken med en tröstande (och plågsamt påhittad) sagobok. :(

Vad mer kan man förvänta sig av religösa förespråkare. Lägg för övrigt ner svenska hollywoodhoror.

Pezster 
· Svar till Dr.Dum

Ah... det riktiga namnet för programmet. Sjukt egentligen att de har ett program om kvinnor som har knullat sig till pengar.

Pezster 
· Svar till Dr.Dum

Snart kanske någon av dem dessutom kvalar in till Sveriges Kvinna eller vad fan utnämnelsen vår överpriviligierade prinsessa fick.

Hon är fan inte klok. Ungen är ful, har ingen talang och är dessutom överhunsad. Hon vill ju inte! Gunilla försöker bara få ungen att bli något hon aldrig har kunnat vara. Dessutom genom att hänvisa till religion. Fy!

Pezster 
· Svar till Candy

Hahaha. Du brukar inte vara så elak. Me like!

Bilden säger allt - hon är redo för exorsism. En rejäl uttrivning av hennes inre demoner. Laxerkur kanske? Jesus rekommenderar....

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Såg förresten det där klippet där hon övar sina skådespelartalanger. Mycket hemskt. Fosterställningshemskt.

Såg på trailer att hon berättar att hon gett en tiggare pengar: "Jag gav honom pengar för att jag skulle verka snäll på TV". Sedan garvar hon på sitt charmiga sätt (för er som inte sett, en bakvänd ljudlig och trefaldig hyperventilering).

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Jisses. Det är med andra ord tur att hon inte bor här i Sverige. Jag funderar hårt på att skriva ett brev till amerikanska ambassaden och tacka dem.

Apkärring!
Har inte det stackars barnet en far som kan stoppa kärringen från helvetet, fast det förstås, har man kunnat krypa på den kattan har nog inte hissen gått ända upp där heller...om man säger så....

Pezster 
· Svar till Lollo

"har man kunnat krypa på den kattan..."

*kräks*

Haha det var säkert jesus som fick dig att kräkas *ironi*

Lollo, hennes enda inkomst kommer ju från underhållet. Får han som straff för att han dunkade på bimbon!

Pez, tiggaren fick ändå sina pengar, men det lustiga i kommentaren var just att hon är SÅ dum att hon berättar det för kameran. Yttersta beviset på att Gud inte finns - int skulle han skapa kreatur som Gunilla!

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Precis. Så det enda bra med Gunilla är att just detta bevisar att det inte finns någon gud.

Ändå rätt bra.

Om han mot förmodan finns håller han sig darrande bakom stjärnan Ross 128 muttrande "I ain't touching _that_!"

Bilden fick mig att börja asgarva! xD Inte ofta man ser någon som ser så ful och rolig ut på samma gång!

Hon verkar iaf inte ha mkt IQ..

Har sett på det där hollywoodfruar en gång.. ca 10 min pga kanalen var på och jag gick förbi och ville se vad det var för nåt :p Har nog aldrig sett något så meningslöst innan.. Vem fan vill slösa sin tid på att se sån skit?

Kommentera