Jag hade helt glömt bort Anton. Anton är kvar i riksdagen. GAH!



Skriv en kommentar

Quagmire-käkparti!

Pezster 
· Svar till HenrikB

Hahahaha... lite. Först kommer hakan in i rummet och tre sekunder senare... resten av Anton.

Kul att Björn Borg också var i Riga

Vi har ju alldeles för många riksdagsmän och -kvinnor.

När en planta som Anton och ett skott som SD-killen Petzäll kan få platser där - utan några som synes kvalifikationer då har det gått långt.

När man väljer nån till bostadsrättsföreningens ordförande väljer man dels nån som står ut med skiten, men sen även nån som man tror är rätt duktigt. ALDRI... Visa hela »

Jag har svårt att tro Blogo, att du har en aning om vilka som är dugliga och inte dugliga i riksdagen.

Pezster 
· Svar till Pajjas

Pajjas... verkligen. Det krävs inget geni för att inse att vår riksdag innhåller lite för många idioter.

Hur folk i Sverige går med på att låta sig styras av politiker som inte ens har haft riktiga jobb innan politiken är den STORA frågan.

Ta bara Anton Abele... en liten snorgärs som INGEN koll. Han sitter i riksdagen med sin inavlade stora grävmaskinskäft pga att att han sparkade in en öppen dö... Visa hela »

Men kära Pezster, vad vet du egentligen om Anton än att han har en stor haka som du inte verkar uppskatta? Det kanske är så att någon behöver driva frågor om ungdomsvåldet i Sverige?

Petzäll är antagligen inte sitt rätta jag eftersom han är missbrukare, men innan han återföll var han antagligen en ganska bra politiker eftersom det har varit snack om att han kanske skulle vara en efterträdare efter Jimmy Å... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Pajjas

Pajjas... det finns inte ett argument i världen för att vi ska ha en klent begåvad 19-åring i riksdagen.

Petzäll är en knarkare och ska alltså inte sitta där han heller.

Förresten kan jag hoppa på Antons haka hur mycket han vill. Han ser ju inte klok ut. När man sedan hör och ser hur jävla tafatt han är när han är ute och "arbetar" så inser till och med förståndshandi... Visa hela »

det blir tafatt när han ränner runt där eftersom.... tja... han har aldrig riktigt jobbat och har inte byggt upp självförtroendet och kunskapen än. Man blir säkrare om man faktiskt hållit på ett tag. det är inte..... så bra som första jobb. lite som att ge en 8åring en egen pitbull. de har inte styrkan och erfarenheten att hantera det än.

Kommentera