Satt och kollade runt lite bland andra bloggar... gick in på Ipse Cogitas blogg och fick där läsa något som fick mig att sätta kaffet i halsen. 


 

Ni kan gå in här och läsa mer om idiotförslaget. 

 

Visst blir man förbannad? 2 miljoner Euro av våra skattepengar till... öh... INGET?!?!?! Har de som arbetar i Europaparlamentets jordbruksutskott inga hjärnor? Har de ens googlat vad de sitter och bestämmer om? Vad i hel...?

 

Homeopati är bluff. Anhängarna snackar om "vattenminne" och att trots att man spär ut det aktiva ämnet i vattnet så finns det på något "magiskt" sätt ett slags minne av substansen. Idioterna som förespråkar homeopati glömmer det faktum att om vatten har minne så lär det finnas lite "minnesrester" av urin, fiskbajs och alla andra ämnen i hela världen som vattnet vid något tillfälle har varit i kontakt med.

 

Jag blir så jävla trött!!! Varför får vi fler idioter på den här planeten? Borde det inte gå på andra hållet? Varför tillåts dessa kvacksalvare att praktisera? Inte nog med att korkade svagsinta människor går till homeopater istället för läkare, nej, det räcker tydligen inte, nu ska även djuren drabbas av kvacksalvarna... allting sponsrat av EU-pengar.

 

Det är fan inte rätt.

 

Skriv en kommentar

... men vad tycker djuren om detta?

omröstning!

Pezster 
· Svar till Tinky

Djuren hoppas på placeboeffekten.

Det är för lite krig. Låter cyniskt men krig har faktiskt positiv inverkan på den demografiska intelligensnivån. Idioterna har inte vett att överleva.

Pezster 
· Svar till Mixermeken

Ahaaa... så krig innebär att idioter dör i större utsträckning?

*sneglar på Norge*

Ha ha ännu mer New Age flum :D

Mixer, vet inte det jag. Vietnam skapade antagligen fler www.youtube.com/watch?v=4DI5Z_6gWVY än folk som dog i själva striderna.

Forst tankte jag saga att det har faktiskt ar ett bra skal att ga ur EU och infora natt sorts allmant straff EU parlamentariker.

Framforallt som pengarna skall anvandas till
att starta "ett pilotprojekt for att utreda vilka forsknings projekt som for narvarande finns pa Europeiska universitet."

Dvs EUR2m for att maila ett par hundra (?) Europeiska universitet, be om en lista och beskrivning av befintliga homeopati-inom-jordbruk projekt, skriva en lista och,ja, d... Visa hela »

Bra skrivet. Du följer väl Henrik Alexandersson också? Där hittar du mycket fler dumheter från bland annat EU:
nyheter24.se/blogg/hax/tag/eu-kritik/

Pezster 
· Svar till Markus "LAKE" Berglund

Jag är nog där och kollar varje dag. Tack för tipset dock.... den ska spridas!

jag frågade min hund. han sa att detta var strunt.

eller njä han skiter i vilket, men ville ha min lunch vilket är typ samma sak. min lunch > homeopati för djur

Homeopati är verkligen idiotiskt. Vad som är lika idiotisk är att påstå att krig är någon sort darwinistisk urvalsprocess. Skärpning Mixermeken.

Pezster 
· Svar till Eduronflux

Men faktum är ändå att någon form av kris, inte nödvändigtvis krig, faktiskt enar en befolkning och har en tendens att få alla att skärpa till sig och vara lite tacksamma för hur jävla bra vi faktiskt har/hade det.

Sant Pezster, annars kan man få ett land självgoda, fega besserwissers som på fullt allvar tror att de vet bättre hur man ska lösa världsproblemen än de länder som verkligen offrat både liv och pengar för att verkligen göra något.

Och till de som säger att krig inte löser något, fråga dem som befriades ur koncentrationslägren, pol pots läger (befriade av nordvietnam, dessutom!) eller död... Visa hela »

Kommentera