Man kan känna igen en knasboll på många olika sätt. De är lite överallt i samhället. Ibland häckar de i kyrkor, ibland så hittar du dem i hälsokostaffärer och - ja... de kan faktiskt hittas lite varsomhelst i samhället. 

Du kan även hitta knasbollarna liggandes på marken med ett tänt ljus i ena örat. Dessa stackare har alltså läst på nätet, eller blivit tipsad av en kvinnlig släkting (som lever någonstans på landet med för många husdjur, singel, ofta barn och dejtar en man som håller på med Reikihealing) att de ska stoppa ett ljus i örat för att med hjälp av "skorstenseffekten" bli av med eventuella problem med sina öron. Hahahaha... sjukt va?

Äsch, nu är Pezster full med skit, tänker ni. Nej, faktiskt inte! Öronljus, och idioter som använder dem, finns faktiskt på riktigt. Kolla här (wiki).


Leende fåne med ljus i örat. Suck...

Kolla även in här. På den siten säljer man öronljus och man försvarar sig mot alla skeptiker med bland annat följande uttalande:


"Det finns inga biverkningar med öronljus… och apropå biverkningar vill vi prata om humlor. Det är iallafall vetenskapligt bevisat att humlor inte kan flyga.. Det finns en matematisk formel som bekräftar detta faktum. Vad oss veterligt är så flyger humlor ändå..."


Hahahaha... what? Är detta människor med rösträtt? *ryyyyyys* 

Det där med humlorna är från en viss John McMasters. Han drog en anekdot om en schweizisk aerodynamiker som berättade att humlor - rent matematiskt - inte kan flyga. Detta var pga av att han utgått ifrån glidflykt med traditionella vingar. Humlan, vet vi nu, är lite hightech och kör med oscillerande vingar! Det ni! Tänk helikopter, typ. 

Så, jo. Humlorn kan visst flyga och ingen är numera speciellt överraskade över det. Tja... ingen utom de som använder öronljus. De tror fortfarande att humlan är magisk.

En del av mig blir irriterad över att folk går på sånt här... men en annan del av mig tänker ständigt på möjligheten på att tjäna lite pengar! Jag kan bli en slags sjuk Robin Hood som tar pengar från alla korkade människor och ger dem till mig själv.

Vilken produkt ska jag använda mig av när jag klår idioterna på alla deras stålar? Hmm...

Navellaser mot IBS? Strömlinjeformade protonpotatisar mot horisontell mage? Magnetiskt slungade ärtor mot förstoppning? Distanshealing via Facebook? Chilipreparerade aurakalsonger som pungvärmare?


Skriv en kommentar

Annu ett skal for att forbjuda anonyma natkommentarer:

oronljus.org/nojda-kunder

Se dar! En lista pa folk man inte bor anstalla :)

Pezster 
· Svar till MJ

Hahahaha, den missade jag. Jisses....

Pezster 
· Svar till MJ

HAHAHAHA... de driver även denna siten:

tinnitusbehandling.net/

Där har de samlat homeopati, öronljus och diverse andra idiotidéer som botemedel....

rätt säker på att chilipreparerade kalsonger hade värmt pungen ;)
inte säker på hur de påverkar auran dock

Pezster 
· Svar till Pirate John

Det hade nog KÄNTS som om pungen blivit varm. Fy fan... 1.000.000 scoville rakt på pungen. Om inte annars så hade man sett aurorna då... erhm... vänta nu här...

Har en kollega som erbjöd oss andra att ta del av det där en gång...trodde det dött ut. Nåväl klarar det rätt bra så länge de inte stirrar på mig med koblicken och anser att det är jag som är dum i huvudet när jag inte köper hennes ljusbehandling.

Pezster 
· Svar till Mikael

Hahahahhaa... en kollega? Hon jobbar väl inte kvar? Sånt borde lite vuxenmobbing direkt kunna lösa.

Du måste ju ha ett öppet sinne Pezter!! Jag har faktiskt testat sånt där öronljus, och enligt den som genomförde det skulle jag märka en enorm skillnad efter eftersom dom här ljusen drar ut en massa skit som vi alla har i öronen, och det skulle t o m vara bra mot tinitus. Som så många andra new-agare så blev hon däremot lite putt när jag efter "behandlingen" inte kände någon som helst skillnad. Jag tr... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Daniel L

Mitt sinne är jobbigt stängt. Det får jag nog säga. Ibland så öppnar jag det lite men blir då chockad över mängden skit idioter försöker hälla in där. Funderar på att skaffa ett hänglås. ;)

Slugironisk bloggsida mot förtvinade skrattnerver! Funkar utmärkt :))) Du måste bara komma på ett sätt att få mer betalt - dessutom lockar du antagligen till dig "fel" klientel. Aura-gänget skrattar nog inte.

"Så, jo. Humlorn kan visst flyga och ingen är numera speciellt överraskade över det. Tja... ingen utom de som använder öronljus. De tror fortfarande att humlan är magisk." MVG!

"... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Charles

Om en enda öronljusanvändare läser det här och blir arg så är jag så nöjd så.

Tack förresten!

Chilipreparerade aurakalsonger som pungvärmare? Hahaha. Får jag bli din återförsäljare här i Norrbotten, Pez? Det finns ju New Agedårar här uppe också tyvärr.

Pezster 
· Svar till Eduronflux

:D

Ha ha. Blev av sambon pådyvlad behandling med ovan nämnda produkt. Vaxproppen sitter där den sitter.

vaxproppar fixas med lite olja och mkt tålamod :)

jag blev nyfiken och slog upp öronljus- vad hittar man? första bästa artikel jag klickar på säger rakt av att det är *bevisat* att det inte fungerar. tanken är att ljuset ska dra upp lort ur öronen via vakuum, och att beviset på att det fungerar är att det finns lort i det ihåliga ljuset efteråt....

...bara det att det ser ut så vare sig det har varit i kontakt med någons öra eller inte...

Kommentera