Fy för tidiga morgnar. Grabben skulle till doktorn tidigt så väckarklockorna började ringa klockan 6.00 i HELA lägenheten. Jag hade gömt telefoner, väckarklockor lite varstans och det fungerade! Jag klarade det! Jag kom upp! Redan när jag stängde av klocka nummer tre var jag uppe. Rekord!

Jag stod där mitt i lägenheten som en nyvaken zombie och förbannade alla idioter som tycker det är en bra idé att saker och ting i samhället ska påbörjas tidigt. Släpande mig ut i köket, läste en kopp kaffe och satte på en tidning. Nej... öh... vänta...

Fan. Jag hatar morgnar.

Edit.

Givetvis glömde jag trycka på "Publicera inlägg" innan jag lämnade lägenheten i morse.


Skriv en kommentar

Håller med. Eftermiddagar och kvällar, då har jag piggnat till och kan jobba på utan problem. Tidiga morgnar? De är till för att sovas på.

Skönt att kunna jobba kvällar, slippa morgonrusningen med alla "tomtar".
Förstår inte heller varför det är så himla mycket bättre att vara morgon människa och kvittra glatt med tuppen.....urk :(

AHA! VI ÄR DISKRIMINERADE OCH KRÄNKTA ;)
(med tanke på senaste dagarnas ämnen här)

Ah, min käraste lilla suss....Själv kör jag hälarna i golvet ca 5sek efter klocksignal, och är aktiv och igång efter ca 10 minuter.

MEN jag föredrar att sova ut. Så jag håller med dig, P, vad var det för idiot som kom på att man ska hålla på från 9till5? varför inte testa 11-19 i stället, mycket skönare på alla sätt.

Kommentera