Aftonbladets medarbetare fortsätter jakten på människor det är synd om. Det senaste är folk som "råkat ut" för sierskor och spåmän. Aftonbladet har dragit till med rubriken "Siarmaffian". Hahahaha... oj!

Tänk själv. Du läser ett brev där någon mystiskt har fått reda på din adress. De erbjuder dig ett bättre liv med hjälp av fler brev, talismaner, penningvinster, talismaner, ljus, skyddsänglar och horoskop. Du tycker i ett ögonblick av fett hjärnsläpp att detta låter som en "bra deal" och börjar ösa pengar över dem. Sedan har du mage att bli besviken när det inte fungerar?! WTF?! Betalar du pengar för sånt får du fan skylla dig själv!

ARGH! Det är inte synd om människor som går på sånt här! Det handlar om att vara skickligt ointelligent. Korkad på OS-nivå! Oavsett vad som ligger bakom.

Kvinnan i artikeln fiskar säkert efter "det är synd om mig"-poäng men lyckas bara med konststycket att vara ett rikspucko.




Skriv en kommentar

Aftonbladet? pffth ett gäng låtsasjournalister som inte kan skilja journalistik från skvaller eller ens en helt vanlig gråsten.

Nedrans kanaljer hela högen!

Tycker det här börjar bli ganska vanligt bland allmänna idioterna runt om i Sverige.
"Åh nej! Jag var dum i huvet och blev blåst på pengar! Vem ska ta ansvar för det här nu då?!"
Man ser det ju med 3g-surf utomlands, spanska miljardlotterier, SMS-abonnemangstjänster etc.

Set maste vara ett ratt roligt jobb att vara rubriksattare pa en kvallstidning.

I slutet pa aret sa kallas man in till chefen for att se hur manga poang man far.

1 poang per: naken, maffia, sex, attack, chock, rasist, idol-, avslojar, knark, drama, dods eller "Din granne" i en rubrik. Snittar man inte minst 1 per rubrik sa skall man nog soka sig till svd.

"Nakenmaffia avslojar din granne" :)

Och jag läser "Kvinnan i artikeln FISTAR säkert efter "det är synd om mig"-poäng"...... Dags att ta bege sig hem från kontoret.

www.aftonbladet.se/nyheter/article13858878.ab
Och i högerspalten lockar aftonbladet plus med veckans horoskop...
Har dom ingen som helst självkritik?

Att presentera sig som journalist är väl lite som att skryta med att man luktar riktigt jävla illa mellan benen p.g.a. usel hygien. Det kan ju omöjligt vara självvalt?

Tänker rent spontant på dom två jävla filibustrarna som OLAGLIGEN tog sig in i Etiopien, grädde på moset beväpnade, och sedan blir FÖRBLUFFADE över att alla länder på jorden inte har samma saft-och-bull-ordningsmakt som Sverige. Hoppas att... Visa hela »

Dr.Dum: Hey, vad har gråsten nånsin gjort dig? :( Det där var ganska uncalled for...

Ska Aftonbladet säga, som använder sig av astrologer för att förklara naturfenomen. Astrologer? Seriöst?www.aftonbladet.se/nyheter/article12737632.ab

Suck.

Hon kanske inte var så korkad, hon ville att publicitet och fick det.

Det är i stil med www.aftonbladet.se/resa/article13279939.ab#abArticleComments ... argh... ta mig bort från detta land...

@Paqe: Läs gärna min kommentar i inlägget under...

Kommentera