Den lille buskispolitikern Ljugholt fortsätter med den inte så ädla konsten att äga sig själv. Han har inte velat kommentera förundersökningen med följande argument:


"Jag välkomnar verkligen att det här blir granskat i en förundersökning. Så länge den pågår kan jag inte uttala mig. Det får jag inte. Så fungerar det i Sverige."


Så långt ser allting bra ut. Men en reporter på Expressen kollar vidare:



"När Expressen.se efter uttalandet pratar med chefsåklagaren Stefan Göransson, som leder förundersökningen mot S-ledaren, är denne helt oförstående till att Juholt inte skulle få uttala sig om utredningen. 

- Han är inte förbjuden av oss, förklarade Göransson."



Fniss. Givetvis återkommer reportern till Ljugholt och får följande svar:



"Partiledaren tar i dag tillbaka det han sa i går och säger att han kan uttala sig om förundersökningen. 

- Det så klart att jag kan det men jag tycker att det är olämpligt. Nu pågår det en förundersökning. 
Håkan Juholt tycker inte att han har försökt gömma sig bakom juridiska regler. "



"Det är klart att jag kan..." säger han. Klart? Du gjorde jävligt klart att du INTE KUNDE prata om det igår. Du hänvisade till och med att det är så det 'fungerar i Sverige'. Ljugholt tycker så klart inte detta kan tolkas som att han gömmer sig bakom juridiska regler. Men bara för skojs skull kan vi väl upprepa det han sa från början? Ok? Alla med på det? Perfekt! Då kommer det här:


"Så länge den pågår kan jag inte uttala mig. Det får jag inte. Så fungerar det i Sverige."


Tjooohooo! Det här är ju roligt! Mer! MER!

*går och fixar popcorn*

Skriv en kommentar

(S)uccen fortsätter!
Låt honom hålla på fram tills nästa val. Kanske han klarar sänka dom till under spärrgränsen?

Ungefär den mest vältajmade förstasidan. Någonsin ever. Forever and ever!

www.facebook.com/photo.php?fbid=10150329458008314&set=a.10150092484933314.269176.583443313&type=1&ref=nf

Han är ju knappast rätt person att avgöra vad som är olämpligt eller lämpligt.

Man kanske borde köpa en fin banjo till honom i julklapp, och kanske en tågbiljett till Vetlanda eller nån annan håla långt borta från media med alla andra tomtar.

nejnejnej! kan vi inte alla bara hålla tyst om juholt för ett tag iallafall? det går att sätta pengar på om han lämnar sin post innan slutet av månaden nämligen, och jag har lagt en par hundringar på att han ormar sig nog länge;)

how about..... "jag vill inte"

Tinky: Exakt. Okomplicerat och tydligt.

"....det bästa sedan rostat bröd."
Hahaha! Den var bra!

Men en sak har han lyckats med i denna debatten, girigbuken....han är fortfarande kvar! Han flabbar hela vägen till banken på vår bekostnad.

Röde baronen kommer sannolikt att få vara kvar. Han bröt ju inte mot någon juridisk lag, om än han fullständigt band upp "moral" och "sunt förnuft" i en S/M ställning och gjorde saker för hemska att sätta på print med dom.

Det ända goda med debaclet är väl att Sossarna kommer att få samsas med (V),(MP) och (SD) om 10% av det mest oengagerade bottenskrapet i väljarkåren. Det kan... Visa hela »

Kommentera