Jag har från första början jublat över att sossarna valde Ljugholt som partiledare. En enda blick på hans ögonbryn och pajasliknande leende fick mig att inse att detta är det bästa som hänt sedan rostat bröd.

Nu har jag ännu en anledning till att jubla. Ljugholt har nämligen överlevererat! Inte nog med att han framstår som en vilsen lantis i sina försök att driva politik... han har även satt fingret på varför folk har sådant politikerförakt.

Han har cashat ut 160.000 spänn i bidrag för sin lägenhet där han bor sambo med en dömd bedragare. Dessutom är det inte så att han har "glömt något". Oh nej. Det hade varit en sak om han bott själv och sedan "glömt" redovisa att hans kulbo flyttat in. Men enligt HAX:


"Men nu är det inte så. Det var Juholt som flyttade in hos tanten. Sedan sökte han om skattepengar till sitt nya boende. Utan att dela notan. Han sitter med andra ord rätt hårt på kroken."


Ljugholt har även cashat ut för mycket reseersättning som han skitit i att betala tillbaks. Han har helt enkelt snott våra hårt skattade pengar från oss.

Politiker skor sig nämligen. De stiftar lagar etc för medborgarna men är generellt sätt rätt dåliga på att efterleva samma regler som de kräver att vi ska följa. Skillnaden är att när en politiker förskingrar, snor eller på annat sätt skor sig så behöver de bara säga:

"Oj! Förlåt. Jag hade inte en aaaaning." Därefter blir de "fyade" och på sin höjd blir de tvungna att betala tillbaks pengarna. Vi vanliga medborgare däremot... vi åker in i rätten, blir av med våra jobb och blir straffade.

Tack Ljugholt för att du garanterar att sossarna inte vinner nästa val. Tack även för ditt bidrag till en ökad förståelse till människors politikerförakt. Tack!

PS. Förresten blir det extra roligt när politiker som ertappats med handen i kakburken försvarar sig med att säga:

"Jag är bara en vanlig människa." - hur ska vi tolka det? Att vanliga människor snor pengar? Är det politikernas syn på oss medborgare?

ab - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - exp - 2 - 3 -


Skriv en kommentar

Det står i någon tidning att både Håkan "Kulbo" ljugholt och hans tant Åsa nånting står för lägenheten i Stockholm. Då är han permanent bosatt i huvudstaden, fast mantalskriven i Oskarshamn. Men han bor inte i en övernattningslya, utan i en fyrarummare permanent.
Att med en månadsinkomst på 144.000 spänn begära bostadsbidrag, dessutom 100.- kr i månaden för el - och på toppen... Visa hela »

De säger ju att den här skandalen har ökat Juholts omnämnande på nätet med 3000%. Kan det vara så att det här är en lite mer avancerad PR-kupp, där man offrar Juholt samtidigt? :D Oh how delightful!

Personligen ser jag inget större problem med att han sitter kvar; då behöver inte Alliansen anstränga sig nämnvärt för att vinna nästa val.
Å andra sidan, om Sossarna fortsätter på... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Therese

Han måste sitta kvar. Det är skitbra om han leder sossarna. Jag menar... man kan ju inte ta snubben på allvar!

Ljugholt är rökt, ingen vill ha en bidragsfuskande slarver som statsminister. Det bästa (S) kan göra är att visa moral och sparka Ljugholt och välja en ny partiledare som inte är kriminell om (S) skall ha en chans att vinna valet 2014. Fast det finns en chans att rörelsen sluter upp bakom ledaren och hankar sig fram i riksdagen till nästa val och då vinner Alliansen 2014. Skall bli kul att följa fortsättningen.

Haha! Man tycker ju att alla partiledare borde ha fått någon form av mediaträning så de inte gör bort sig såhär. Sossarna kanske hade ett träningsläger, men han var nog hemma och hade "kul" med sin "kulbo".

By the way.. Var det bara jag som tolkade "Vi har ju kul när vi ses" som sexuellt?

Pezster 
· Svar till Jebus

Uff... Jebus... bilderna... för fan.

Om bara en liten del av ens hjärna försöker sig på en mental bild med Ljugholt i en sexuell situation så finns det risk för koma, tätt följt av hjärndöd. Vävnaden begår självmord i rent självförsvar!

Juholt är ju egentligen allsmäktig. Han kan med en fingerknäppning förvandla drogade barnsoldater (som under sitt nio år gamla liv både lärt sig operera komplexa stridsledningssystem/luftvärn/attackflyg/artilleri och stridsvagnar, DESSUTOM under drogpåverkan. Vi skulle helt apropå kunna skaffa några om Håkan inte misstycker till att sköta försvaret av vårt land?) till äckliga fullvuxna talibaner som ingen mor... Visa hela »

Håller med Jebus, mer mediaträning och mindre anspelningar på sex. Juholt verkar något krystad, kanske inte fått något på länge - även fast han ser ut som en grovlemmad 70-talsporrskådis (mustig och buskig med stor näsa)..

Det skjuts för lite politiker i det här landet.

Jag gjorde det också...blev lite kränkt av det...lägg det på hans antimeritlista också.
Tycker de kan ta tillbaka Mona Sahlin att de tar med han Petsäll nånting...kan bli ett bra team mot miljöpartiets språkrör.

Och sen blir det ju annu battre nar det visar sig att riksdagen gjort bidragsfusk olagligt med fangelse i straffskalan - aven om det inte var avsiktligt - enligt logiken att det inte ar en ursakt att inte kanna till reglerna (vilket ju ar ratt rimligt).

Och det galler saklart alla former av bidrag. Ja, eller alla bidrag utom bidragen till riksdagsledarmoter da. Politikerna kande val att det vore lite sjalvmordsbenaget att inte langre godta "slarv" som ursakt.

w... Visa hela »

Den här farsen är det besta som hänt moderaterna/alliansen sedan Mona Saliv.
Det trista är väl att värre stolpskott behöver man inte leta länge efter i Socialdemokraterna. Går man tom för kandidater finns det säkert någon nollskatteytande vänsterpartist med 150 betalningsanmärkningar som kan ta över.

Att det ska vara så enormt svårt att läsa reglerna innan man ansöker eller skriver på något. jag vill inte ha en politiker som inte brytt sig om att kolla vad som gäller innan de gör skit. det är fan lika illa som att ha en politiker med låtsaskompisar.

Som MJ så fint påpekar satte sig politikerna som undantag när man införde fängelse i straffskalan för bidragsfusk. Är inte det att uppmuntra till fusk? Vad mig beträffar är herr Juholts förtroende förbrukat och om man står bakom en sådan person är man ett lika stort skämt själv.

Det finns ju egentligen två val när man hamnar i en sån situation som Juholt - man kan framställa sig som korkad eller girig. Nu har ju han gjort det första och klarar det med bravur man jag undrar om jag inte hellre hade haft en girig stadsministrerkandidat än en korkad...

Nu är ju detta förstås en icke-fråga då juholt är lika långt från den posten som Mona var från fröken Sverige.

Liten lektion i svensk dramaturgi.

Har du märkt att i det stora hela, på lite avstånd, går samma mönster igen om och om igen? Dramaturgin i svenska offentligheten är densamma år från år.

Förundersökningen mot Juholt kommer att läggas ner. Det kommer heta något i stil med "ord står mot ord" och "brott kan ej styrkas". Möjligen kan texten kompletteras med ungefär detta: "... Visa hela »

påtal om mediadrev och folk som är tjatiga. Sahlins affärer tjatade folk i åratal (sedan 1995) men hon fick ingen andra chans (hon var ju kvinna), ok hon gjorde fel, men inte behöver man tjata så länga om det, löjligt. Och var är mediadrevet mot Bildt osv??? Väck med allians skräpet.

Ok då
En ganska oslipad diamant, som tror att fusket inte behöver döljas så noga som alla andra politiker gör
Men grabben har ett patos som vi inte sett påår ådag
Se de goda sidorna lite va !
Fabbo Bo

Ok då

Fick Mona ingen andra chans? Jag har för mig att hon blev S statsministerkandidat. Någon som kan verifiera?

Ärligt talat, det är dags att applicera evolutionsteorin och "survival of the fittest" på svensk politik. (S) har haft sina glory days, men nu är det dags för dem att inse och acceptera att deras dagar är räknade. Medlemmarna är som två läger internt i partiet - då kanske det är dags att bilda 2 st nya partier?
Många argumenterar att en sådan händelse skulle innebära att vi blir av med vår "... Visa hela »

Mats Åström: Lägg ner. Det handlade inte om att hon är kvinna utan det handlade om att hon var oärlig och "stal" från "oss".

Blir Juholt kvar kommer det att bli samma visa en gång till, eftersom han precis som Mona stal från oss, och sossarna kommer att förlora ännu ett val pga att de inte lär sig av sina misstag.

Klart det är jobbigt att behöva lyssna på samma historia om och om ig... Visa hela »

Jag tror att det sticker lite i många dom rent löjliga siffrorna.

Att någon med en inkomst på en god bit över 100000 i månaden ska behöva bidrag utöver det låter skevt. Att han sedan är typ "Hoppsan, jag hade visst tvåhundratusen mer än jag skulle på kontot, det är ju bara växelpengar för mig. Låt mig bara hämta några skottkärror med guld från min JvA-binge så ä... Visa hela »

20. Jebus 16 okt -11 21:08
Mats Åström: Lägg ner. Det handlade inte om att hon är kvinna utan det handlade om att hon var oärlig och "stal" från "oss".

Nej det handlade om tjatet som varat så himla länge, i årtionden har vi hört snacket. Lägg av själv. Det räcker, hon gjorde fel gå vidare.

Kommentera