???????

 

Oroa dig inte, lille kissen. Snart kommer det några snälla farbröder i vita kläder och provar ut en trevlig jacka med extra långa armar med fästen. Därefter blir det några sprutor så man blir så där mysigt eftermiddagstrött som bara katter kan bli. Därefter blir det...


ELCHOCKER HELA DAGEN!

 

Suck.

Det är braaaaaa, kanal5! Ge alla skumma typer lite mediatid. Strunta i att det finns välfungerande människor i samhället som faktiskt bidrar med något istället för att hålla på med sån här trams. Det är ju inget kul för loosersvensken att kolla på program som framhäver folk som åstadkommit något i livet. Oh, nej! Det leder ju bara till ångest och så kan man ju inte ha det! Nej, ös på med knäppgökar som "furries" istället så att alla mediokra sopor kan sitta och skratta åt dem och för en gångs skull känna att de ligger över medel.

 

Mongokanal. Klockan 20.00 idag har jag typ en miljard andra saker att göra än att ägna en enda sekund av mitt liv åt att kolla på någon jävla idiot som tror hon är en katt.

 

Bitchslaps für alle, typ.



1 -

Skriv en kommentar

Vidrig brud. Tycker fan det är obehagligt med sånna människor..
Får lika mkt äckelkänslor när jag tittar på det här klippet som när jag kollade klippet med den lilla sektbebisen.

Säg att det är en skådespelare som är ute för att skoja med folk, please säg det...
Annars kan någon kanske ge henne elchocker som du föreslog.

öhm... "artkorrigering"?
Jag är nästan mållös.

Var det någon annan som tänkte på detta avsnitt med Southpark när hon nämner att byta art?

www.southparkstudios.se/full-episodes/s09e01-mr-garrisons-fancy-new-vagina

Verkar vara en fin tjej... undra om hon gillar sin mus?

Äh va fan..vilket trams för att vara speciell och få uppmärksamhet.

Det var bättre förr, när Outsiders handlade om människor som hade handikapp eller andra saker som gjorde att de stack ut (ofrivilligt)..den här människan behöver ju bara en enkelbiljett till Säter..

Säter är smockfullt. Fick som unge lov att åka linje 29 mot sjukhuset/gymnastikhallen med orginal som "Prinsesskronan" och "Runken" för att dom var dom minst våldsamma av alla stackars krakar...

Ta med kattan till veterinären för kastrering, så ska ni nog få se på mirakulöst tillfrisknande...

Jag skäms över att det finns sådana människor i mitt land. Jag vet ett sätt - raskorrigera och skicka henne utomlands till sitt nya land. Hej då.

Roflmao. Jag knäcker mig xD Blicken min katt gav henne när hon började spinna var ekvivalent med den han ger plastsprutan som han får sin medicin i :D

Jag ser mycket hellre på underhållande människor som henne än alla misslyckade människor i t.ex. Big Brother, Tjejer-som-är-<20-och-inte-har-vett-att-använda-kondom eller varför inte Tjocka människor som gråter över att de för första gången i... Visa hela »

jag har skrattat rätt gott åt detta. lycka till med att nånsin få ett vettigt jobb som betalar sig i mer än en snickers i veckan.

Ledsen om jag inte skrattar, för hon är helt klart ett psykfall. Såg inte skitprogrammet, så jag vet inte vad som hänt i hennes liv som gjort att hon gått in i sin låtsasvärld.
Men helt klart ska inte såna här personer exponeras på detta sätt, utan att utgå ifrån en given diagnos. Jävligt tragiskt!

Kommentera