Läste ni att Anders Borg blev utnämnd till europas bäste finansminister? Jag är inte överraskad. Jag är inget större fan av moderaterna (egentligen inget parti alls... så illa är det) men Borg har gjort ett riktigt bra jobb. Och det är roligt att han får det erkännandet. Så man kan vara lite stolt över en svensk minister för en gångs skull.

Men socialdemokraternas ekonomiska talesperson, Tommy Waidelich, är inte imponerad. Inte bara det... han utgår med en korkad sosses partiskapade självförtroende att han själv hade fått priset om han bara varit finansminister!


"Socialdemokraternas ekonomisk politiske talesperson Tommy Waidelich är inte så imponerad av utnämningen.

– Konkurrensen är inte så hård, inte minst på grund av eurokrisen. Sverige har bra finanser och det är inte minst något vi ska tacka Göran Persson och andra finansministrar för, säger Waidelich.

– Sammantaget så går Sverige bra jämfört med andra länder, men vi har inte rustat oss för den tid som kommer.

Så du skulle också ha fått priset om du varit Sveriges finansminister?

– Det utgår jag ifrån, men det viktiga är inte att få pris, utan att bygga Sverige starkt för framtiden, säger Waidelich.
"


Hahahaha, vilken idiot. "Det utgår jag ifrån..." fniss. Vilken tomte. När ni skrattat klart åt detta så kan vi lite snabbt jämföra dessa två snubbar, ok?

Anders Borg har, utöver sina politiska uppdrag, studerat nationalekonomi, arbetat som analytiker, varit chefsekonom på bank, varit analytisk chef på bank, varit rådgivare åt Sveriges Riksbank, ledamot i Expertgruppen för studier i offentlig ekonomi samt en del andra grejjor som är kopplade till politik.

Waidelich har... öh... jobbat som brevbärare och politisk sekreterare. Därefter in i politiken och rakt in i lite uppdrag som har med ekonomi att göra. Allt är bananskal och han har ingen som helst dokumenterad kunskap/erfarenhet mer än några uppdrag inom just politiken. 

De spelar helt enkelt inte i samma division. Waidelich är självklart mycket medveten om detta och uttalar sig därför som en typiskt avundsjuk och bitter sosse - ni vet en sådan som inte riktigt har klart för sig hur det ser ut i verkligheten. Patetiskt.

Men det viktiga här är... bra jobbat Borg! 

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 -

Skriv en kommentar

" som en typiskt avundsjuk och bitter sosse" HAHAHAHAHA

Det som är lika viktigt - Sossarna fortsätter dra sig själv ner i skiten. Gillas starkt! :)

Kommentera