Katten har världsrekord i morrhår.

 

Satt i morse och blev trakasserad av en hungrig katt. Med sitt traditionella egenkonstruerade semi-mjau: "meh... meh!... MEH!" (hon låter verkligen så) så pockar hon på min uppmärksamhet.

 

Det är två saker man hela tiden får i ögat eller munnen när hon svassar runt under, över och på morgontidningen, tangentbordet eller på vilket sätt hon nu väljer att vara i mitt ansikte tills jag gör som hon vill. Det är antingen kattsvans eller morrhår överallt! Till slut blir man så jävla irriterad att man går bort till matskålen och häller upp mat.

 

"Men katten för (/&#€!!!" säger jag medan jag häller upp. I sin mativer lyckas hon på något sätt få huvudet under lilla matpåsen under serveringen och får alltså mat på huvudet. Snyggt jobbat, katten.

 

PS... har varit lite dålig på att blogga. Jag skyller på den där förkylningen som däckade mig, lite på att det varit mycket jobb och jag skyller väldigt lite... nästan inte alls... på att Battlefield 3 är ute. *host*

Skriv en kommentar

Satan, hade GLÖMT Battlefield3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nuskajagåkaochandla!!!

Pezster 
· Svar till Carl G

Hahahaha... VA?! GLÖMT?!

Katter, världens vackraste djur. Och envisa som synden! Ha ha ha

Ska samla på mig 3 månaders komptid innan Diablo 3 släpps

Know the feeling. Om jag inte går upp brukar min katt till slut börja tvätta mig i ansiktet, vilket han vet att han inte får. Allt för att man ska gå upp och ge honom mat.

Känner igen det där. Katter är väldigt in your face när dom vill ha något. Lite som tjejer runt stureplan :D.
Jag timade in en influensa med BF3. Illa, men inte nog att hålla mig från BF3.
Konsol eller PC?

Pezster 
· Svar till HenrikB

Faktiskt lirar jag på Xbox 360. Som en gammal CS-nörd så tog det emot som fan i början... men när jag upptäckte att man kunde ligga typ och ned i soffan med handkontrollen så gav det sig.... och ingen som lyckas med att fuska var även det en bonus.

Javadfan, har fixat med bil 2, fick tag på nya originaldelar( färddator anno 1986...), så jag var ju uppslukad som ett barn med en ny leksak av installationen. Och så har jag ju Ace Combat också...

Nå, nog med ursäkter, nu ska tjejen skjutsas till jobbet, sedan ska de få!!!

Jom, ämnet katter ja, jodå, en av våra nya adoptivkatter, kattungen, har börjat sova vid min kudde...Heloooooo kattmatsandedräkt....O... Visa hela »

Katten för h-e! Haha

Mmmm, kattandedräkt. Tänk det i kombination med fisk och 15 år gamla degenererade tänder. Där har du nämnda katt. Häromdagen undrade jag vad det var som luktade och insåg att det bara var katten som tvättade sig...

Att det ska vara så sjukt mycket spel som kommer just nu!! Själv sitter jag med Batman: Arkham City som är riktigt bra!!

Kom att tänka på dig idag när jag läste detta i min lärobok:
"Two recent studies found that when obese individuals engaged in regular exercise, they lost weight".

L O L .

Pezster 
· Svar till Evelina

Hahahaha... Någon fick tydligen en snilleblixt.

Hahaha!
Jag gillar att katten inte har något namn. Det gör det hela ännu roligare!
Min polare skaffade katt och döpte den till "kissen" som senare byttes till "katten" för att sedan avancera till "kattfan".

Vilken konsol spelar du och vad nickar du? ;)

Kommentera