Vissa hotell har fortfarande biblar på rummen. Vi har lite olika sätt att handskas med dem här på kontoret. Det kan vara att stryka över felaktigheter, rätta i texten, rita serier, riva ut sidor, slänga, sno eller en massa andra roligheter. En gång gick jag ned med boken till receptionen och klagade:

"Ni får fan städa rummen ordentligt!" sa jag och slängde fram bibeln på receptionen mitt bland alla gäster. "Nu måste ni även byta alla lakan i sängen. Alla vet ju hur mycket de där religiösa typerna runkar och har sig. Det är äckligt!" 

*mängd gäster och personal som stod och gapade*

En portier tog skyndsamt bort bibeln och drog mig avsides. Hon berättade att det brukar finnas biblar på hotell. Varpå jag högt utbrast:

"VA?! Är det NI som lagt den där?!"

Då drog hon mig snabbt ännu längre bort från övriga gäster och det hela slutade med att de bjöd mig på lunch i baren. En stor baguette med en stor stark. Det lönar sig att bli låtsasupprörd.

Idag orkar jag inte hålla på med sånt längre. Nu går jag bara in i rummet, ställer upp dörren med min väska, spårar upp en eventuell bibel och slänger helt enkelt ut den i korridoren som det skräp det är. Sedan packar jag upp mina grejjor.

Hur gör ni med den roliga boken? Säg inte att ni bara låter den ligga där? 


Skriv en kommentar

Hehehe... Lessen att säga, men jag har låtit den ligga där och ruttna. Men i fortsättningen så lovar jag att jag kommer alltid att slänga ut den!

jag brukar rita kors i den. upp och ner med sifforna 6 6 och 6 runt om. Eller pentagram. Funkar det med.

Men jag fattar inte. Varför finns det just en bibel på rummen? Varför inte deodorant, en dator, en nagelklippare eller vad fasen som helst som man använder oftare än en bibel?!?
Har inte de religiösa fanatikerna alltid med sig en egen bibel som de bläddrar i och levererar obegripliga citat ifrån?

Haha :) Askul!

Hehe, kom just in på hotellrummet på Holiday Inn, hittade en bibel i sängbordet! Åkte i papperskorgen tillsammans med ett antal ölburkar och toapapperssuddar med suspekt utseende. :-) Jag skulle ju inte plocka upp den... Måste komma ihåg att begära ett bibelfritt rum nästa gång.

Pezster 
· Svar till Izvestia

Nästa gång måste du testa att lite nonchalant slänga ut den i korridoren. Mycket underligt hur tillfredsställande det känns.

Shit.... fattar ni inte vad ni orsakar genom att slänga biblar? De kommer ju bara fortsätta att beställa in NYA biblar från bibeltryckerierna..... och DOM i sin tur kommer att anta att efterfrågan har ökat och trycker upp MER biblar. Fy fan.... världen kommer att dränkas av läskiga, allmänt tråkiga, ytterst konstiga och i fel händer väldigt farliga..... eh fantasyböcker

Pezster 
· Svar till Tombosto

De kommer inte beställa biblar när det inte går att komma åt hotellrummen.

Och om problemet fortgår så anordnar vi bara festliga bibelbål!

Fantasyböcker...har aldrig hört en sådan perfekt beskrivning!!

Pezster 
· Svar till Carl G

Det var jävligt bra faktiskt.

äsch. jesus är helt klart någons gamla D&D-karaktär, skulle förklara konstiga regler eftersom allt bestäms via tärning och DM (Gud)

Kommentera