Titta på klippet och njut av när en kvinna, utan att sätta rosa fluff på saker och ting, berättar precis hur det ligger till och varför man inte kan ha en seriös dialog med religiösa människor.

De är nämligen idioter.


Skriv en kommentar

Ahhhh spot on, var kan jag skicka blommor till damen.

Som Doug säger: If you really believe that death leads to eternal bliss, then why are you wearing a seatbelt?

God hjul Pez!

Ahahaha!
"Money isn't real!"
WHAT??
Worst. comeback. ever.

Just det. Jag fattade inte heller penga-grejen...
Möjligen menade han att vi har uppfunnit begreppet värde och att det är relativt. Men det är ju svårt att jämföra religion med pengar även om det finns de som anser att kapitalism är en sorts religion.

penga liknelsen är förmodligen de enda vettiga i hela klippet
om han som sa de var en av dom som bekände sig till någon religion, var de dessutom antagligen betydligt djupare än han själv avsett

pengar, liksom religion, funkar bara så länge alla tror på skiten

personligen föredrar jag om folk i allmänhet fortsätter att tro på pengar, om dom vill be till någon gud under tiden, låt dom

Jag är lite inne på att pengar är en religion. 9 fantasidollar per fysisk dollar eller hur det var. Skillnaden mellan ett lån och en gud är att guden inte kan mätas av andra än dom, rimligtvis partiska, troende.

Det är lite samma sak att mäta värde som att mäta tro, ett stolleprov.

Alldeles frånsett att hon har helt rätt i det hon säger tror jag det paradoxalt nog motverkar hennes åsikters acceptans,... Visa hela »

Vi har nog inte uppfunnit begreppet värde, pengar däremot är ett mått på värde kan man säga så att vi skall kunna ha en referens. Vi kunde lika gärna ha använt kottar. Den här produkten är värd X kottar och den här arbetsinsatsen Y kottar t.ex.

@ Argosy
Med skillnaden att kottar faktiskt växer på träd, medan pengar är kontrollerat utav stat och banker.

Det spelar ingen roll, pengars funktion är endast att tjäna som ett kvitto på att vi är i besittning av ett visst värde som köpare eller säljare.

@J (PP)

Alltså är det ingen skillnad. Pengarna växer i sedelpressar och gödslas med girighet.

pengar är jävligt hittepå, men har stora, högst bevisbara, effekter på samhällen (förutsatt att saker faktiskt existerar), och används för byten av varor och tjänster – en direkt inverkan på livet. som den apatiska agnostiker jag är, menar jag därför att pengars effekt är relevanta och verifierbara och dess natur sekundär, medan gudsaktivitet inte går att spåra eller bevisa, och därför... Visa hela »

Kommentera