Några vegetarianer är ute i media likt religiösa på korståg och har trots bristen på ordentliga proteiner i hjärnan lyckats att knåpa ihop massor av ord i följd i en debattartikel. Imponerade. Jag misstänker att de dopat sig med kött några dagar innan de gick lös på tangentborden.

Det har varit på tal tidigare. Att man ska införa köttfria dagar inom kommuner. Givetvis är Jonas Paulsson en av skribenterna till den hjärndöda artikeln. Kommer ni ihåg lille Jonas? Det var den där snubben som var nominerad till "miljöhjälte" (läs mupp) för idén att införa köttfria måndagar.

Lite snabb googling på övriga skribenter så får man fram att det är fanatisks vegetarianer, religiösa, miljömuppar och diverse andra misslyckade individer som ligger bakom.

Jag har inget emot att någon väljer att käka blommor och blad. Men jag har däremot problem med när de likt religiösa idioter ska tvinga på andra deras idéer. 

Jag sitter och skrattar åt att fanatiska vegetarianer, veganer, kristdemokrater och miljömuppar tror att någon tar dem på fullt allvar. Jag menar... är det någon i Sverige som tror det hade spelat någon som helst roll om vi i lilla Sverige skippat kött några dagar? Är det någon av idioterna i det där lilla grönsaksgänget som inbillar sig att de kan bestämma vad folk ska äta? Flera av dem är politiker och tycker det är helt ok att lagstifta om vad folk ska äta.

Kan ni ens stava till frihet, era små fanatiska muppar? Vet ni vad det begreppet innebär? Hur i helvete blev ni politiker? Är ni så otroligt inkompete.... öh... vänta... glöm det.

Krisar det med kött i framtiden tänker jag förresten börja snegla på alla fetknoppar. Jag tänker gå omkring nere vid stranden med ett ont leende i ansiktet, leta upp tjockisar som ligger och dåsar i solen och spruta grillsås på dem. Efteråt tänker jag använda klena veganer som tandpetare. 


Skriv en kommentar

HAHAHA och än en gång länkar jag till den här, wulffmorgenthaler.com/strip/2008/01/05/. Go Pez, GOOOO!!!

Undra hur bacon av tjockis smakar...

Pezster 
· Svar till HenrikB

Som kyckling antagligen ;)

Om de får igenom köttfria dagar så kräver jag att få ha grönsaksfria dagar! Eller så är jag rebell som vanligt och käkar enbart kött på de där köttfria dagarna. Liksom, om en massa folk bara äter grönsaker de dagarna så blir det ju mer kött över till oss andra! :D

Men herregud du har inte fattat mycket. Det är ingen som försöker tvinga dig att äta något. Det handlar om att ha en köttfri dag i veckan i offentliga verksamheter. Det är väl ganska vettigt att våra gemensamma skattepengar inte går till miljöförstöring.

Pezster 
· Svar till Berra

Men herregud... skit du och alla andra i vad jag vill äta. BIFF! JAG VILL HA BIFF!

Hej P,
jag har ett litteraturtips: Eating animals ("Äta djur" på svenska) av Jonathan Safran Foer. Han är en mycket omtyckt och framgångsrik amerikansk författare (du kan ju googla honom också om du inte känner till honom sedan tidigare). Kanske tycker du om boken!

Pezster 
· Svar till Helena

Är det en receptbok? Låter klart intressant.

Pezster 
· Svar till Helena

Det var ju inte alls en receptbok!

*besviken*

haha. Jo alltså. jag har en köttfri dag i veckan. självvalt. men inte av några särskilda principer, utan mest för att jag mår rent fysiskt bättre om jag trycker i mig en massa plantor.

Men att påtvinga det - dumt, dumt, dumt. diktera inte vad *andra* ska äta baserad på något moraliskt bjäffs, tack.

Kommentera