Hur ska jag lyckas summera den galna helgen jag just vart med om? Hoja mie sanon!! Kemångesen har tagit vid, jag lyckades ducka den igår men nu jävlar känns det. Jag vill ju alltid ha lika roligt heeela tiden. Jag vet inte vad jag ska skriva och säga. Jag tror jag vill flytta till Göteborg och jag vill ha ett hus och en egen walk in closet. Jag vill bara skratta hela livet. Skratta och skratta och skratta. Jag vill vara med mina vänner hela tiden och jag kan inte fatta att man måste vara vuxen och inte kan leva som en enda stor hippie-familj hela tiden. Eller kan man det?

 

 

TACK som fan till er alla: Janne, Davve, Jennie, Joel, Henke, Lena, Anton, Antti, Pekka, Fjoben, Alex, hela familjen Rautila (min extrafamilj), och framförallt Tina och Ola för världens bästa fest, och så ett stort tack till Glenn också såklart. Ni gör mitt liv rikt, mer än ni kan ana.

 

Jag kan inte skriva nåmer nu, jag mår så jävla bra och samtidigt så jävla dåligt. Som tur är så är Tilda på väg till mig, vi har ju inte setts på länge och jag behöver verkligen hennes energi just nu!

 

Hööramaa hej.

 

Skriv en kommentar

JGI BOR =P

Vad fina ni är!! hehe

Kommentera