Sedan någon vecka tillbaka hade vi bestämt med tjejerna om att ses i fredags efter jobbet. På fröken Toolanens initiativ beslöt vi oss för att samlas hemma hos mig. I och med löningen så hade jag en intensiv vecka på jobbet - så ingen var gladare än jag över att "nollställa" och prata annat än jobb.

 

Egentligen ropade min kropp efter vila, men det var inte svårt att ignorera då tjejerna ramlade in med en energinivå utöver det vanliga. Det blev skumpa, drinkar, tårta, snittar, skvaller, Soap Bar, taxiresor, Berns Salonger...o.s.v

 

 

Lördagen - ja, egentligen finns det inte så mycket att säga om den...annat än att jag har världens bästa vänner. Vid 14-tiden dök Sepide upp och överraskade mig med Thaimat. Haha - humorn var på världelöst dålig nivå och energin var obefintlig. Vid 17-tiden ramlade Zara in med ambitionen om att vi skulle kliva på igen. Vi gjorde ett halvhjärtat försök, men konstaterade ganska snabbt att det räckte med middag, melodifestival och något glas mousserande för att sänka oss.

 

Det positiva med den lugna lördagen var ju självklart att energin för en rejäl shoppingrunda infann sig idag - en skön dag längs med Götgatsbacken.

 

Och än en gång kan jag konstatera att jag inte bara älskar mina vänner utan även min del av söder!

Skriv en kommentar

Tack för att ni finns tjejer! Kärlek <3

Ni är så fina allihopa! Verkligen ; )

kärlek!

Kommentera