Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Crippas Café

4,9 • 9 recensioner
Crippas Café

På Kusttorget i Majorna får gröna och sköna lirare sitt lystmäte i form av vegancaféet Crippas. Här serveras både lunch och middag vid sidan om återkommande live- och dj-spelningar. Den musikintresserade kan även testa sina låtkunskaper och arrangera ett quiz.

Oavsett om du är hungrig, törstig eller bara vill lyssna på musik finns det alltid något att ta del av på Crippas Café. Fokus ligger på vegansk och laktovegetarisk mat, såsom vegowraps, mackor, sallader och soppa, men här kan du även ta en hantverksöl eller ett glas vin medan du insuper atmosfären. Fikasugna hittar omtalat kaffe bakom disken, och vill man förbeställa mat eller ordna catering så erbjuds också det.

Men här står inte bara mat och dryck i fokus - den öppna miljön präglas lika mycket av ägarnas stora musikintresse. Väggarna pryds av instrument och konsertbilder, och varje onsdag och lördag bjuds det på dj:s och liveband som brukar dra stor publik. Det går även att samla ihop ett lag och utmana varandra i ett musikquiz i lokalen. Sommartid är det bara att bänka sig på caféets lilla uteservering och ta en paus under bar himmel.

Caféet har fullständiga rättigheter och arrangerar även konst- och fotoutställningar löpande under fyraveckorsperioder.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

guldkorn till ställe!

Helt enkelt topp!

Alla rätt! Här kan en både träffa sköna människor, äta o dricka bra grejer, lyssna på musik - och snart lämna eller hämta en pussyhat! Yeah!

Bra ställe, schysst inställning. Klientel och personal är Majornas finest. Femte stjärnan väntar bara för att Crippa och familjen skall ha något att jobba emot.

Bästa stället!

Trivsamt helt enkelt. Man känner sig välkommen.

Så jädra schysst ställe!

Bästa vegofikan i stan. Mumsiga mackor, och ett finfint urval av ekologisk mikro- och makrobryggd öl. Högsta betyg enligt mig.

Kanonställe,trevlig atmosfär,personal o musik !har tyvärr inte testat maten ännu men jag ska !